radek 1 Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 Ahoj,zajímalo by mě,jak je složité vyrobit náhradní klíček k feldě.Mám pouze jeden,je to origo s imobilizérem,rok 1996.Dík Radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 25. Únor 2013 Sdílet Vloženo 25. Únor 2013 Zhruba stejně složité jak náhradní k zámku do vchodových dveří doma Já to absolvoval někdy před 13-ti léty. Ve Škodovce jsem si koupil surový klíč s čipem, zašel do klíční služby kde mi to vybrousili a zase zpátky do Škodovky, kde mi ho nakódovali do ŘJ imma. Už tehdy mi v jiné klíční službě nabídli "klon". Kdy by mi klíč prodali, vybrousili a podle mého udělali klon nového. Ale já chtěl nový klíč, s novým čipem a v ŘJ mít zase "naprogramované" pouze moje dva kódy. Dnes už Ti první umí i kódovat, takže cesta do Škodovky by asi odpadla úplně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radek 1 Vloženo 26. Únor 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Únor 2013 Díky za info.Cus Radek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.