Březen 8, 201312 r Autor Tak jsem dneska zjistil ze mi nejde zamknout vicko nadrze... Mate nejaky typ jak to rozdelat a vymenit vlozku?
Březen 10, 201312 r Autor Takze dnes jsem to rozkuchal a odesla ta spodni zarazka - tudiz musim koupit vicko bez vlozky a problem bude vyresen...
Březen 11, 201312 r Autor Nastesti se to da koupit jako separatni dil cca 300 bez vlozky zamku (coz skodovka rada prodava jako jeden kus a to uz mate najednou +600 za vlozku navic)... Zitra si pro vicko jedu a vse vymenim...
Březen 15, 201312 r Autor Tak dnes mame za sebou jednu mensi upravu. Podarilo se mi sehnat rado Dance, takze neorigo slo z auta hned pryc... hned to vypada lip...
Březen 15, 201312 r Autor Nemate nekdo tip na to, kde se da sehant origo parkovaci asistent aby ukazoval i na radiu?
Březen 16, 201312 r Autor Dance vysel na 2000 a za stejnou cenu jsem mohl mit i amundsena v trosku horsim stavu / monochromatickeho... ale Dance se tam hodi lip a nikoho to neprovokuje...
Březen 16, 201312 r Autor No Maxidot a kozeny volant ve vyhledu... ale nejdriv budu asi resit kola (mozna ted necham plechy a pozdeji alu) a ten parkovak bych chtel poresit... Jinak dneska jeste pujdu zkouknout radio diagnostikou aby bylo spravne nastavene...
Březen 16, 201312 r Autor No tak se mi situace komplikuje. Mam moznost koupit originalni kola "LINE" 15" za cca 5000 CZK. Rekl bych ze to neni spatna cena - co myslite?
Březen 16, 201312 r To je dobrá cena by se mi hodily na zimu. Na léto je mám ale ještě nebyli na autě tak nevím jak to bude vypadat.
Březen 16, 201312 r Autor Za hodinku vyrazim na cesty a tak uvidime... Aspire: kdyz si vezmu, ze designove jsou hodne podobne poklicim co tam ted mam, tak by to mohlo vypadat dobre... (myslim tim, vice paprsku) Upraveno Březen 16, 201312 r od Crake
Březen 16, 201312 r Litá kola rozhodně ano Designem si osobně nejsem jist, to záleží na tvém gustu. Můj názor je, že se více paprsků hodí na větší kola, 14" a 15" by měla mít málo protáhlých a tenkých paprsků, aby vypadala opticky co největší..
Březen 16, 201312 r Line sedí k roomsteru jak prdel na hrnec. Jestli jsou za 5t. není co řešit. (mimochodem je to jeden z nejpovedenějších typů pro room. a fábia co vyrobili, a taky jsou velmi pevné) Upraveno Březen 16, 201312 r od Voice
Březen 16, 201312 r Autor Uz pro ne mastim... jen kdyby to bylo bliz... pry najeto jen 30 tisic tak uvidime...
Březen 16, 201312 r Autor Tak kolecka jsou uz v kufriku. U jednoho necham vytáhnout hřebíček a uz aby bylo jaro... MAla ochutnavka. Ted jeste 260 km domu...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.