PcGamer Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Zdarvim vsechny. vcera jsem se stal majitelem Fabie II combi mam par otazek, uz sem to tady prosel ale ne vse se mi podarilo najit, tak bych si rad zalozil totot tema kde bych se ptal v pripade ze bych neco nenasel. mam nyni dve otazky daji se sklapet vnejsi zpetna zrcatka?? a mam maxi dot, ale nezoobrazuje se mi info od radia(origo dance) kde muze byt chyba, kdyz pripojim pres bluetooth telefon tak ho to zobrazuje. diky vsem za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 zdravím, zrcátka samozřejmě, normálně ručně, zatlačit a sklopit, s maxidotem neporadím, nemám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Radio je potreba dodatecne dokodovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 1. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 diky, zkousel jsem to ale nechtel sem to zkouset mooc velkou silou:-) tak zkusim zabrat vic:-) a moje dalsi otazky:-) nesviti mi vsechna svetla v 3 brzdovem jak se rozdelava?? nejak vycvakne sroubovakem?? a jak se oddelava origo drzak na mobil?? diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 1. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 jozzi: a jak pak na to?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 1. Březen 2013 Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 Jedine napihnout na kabel a najit kompatibilni soft ... ja mel ro stesti ze ki to fungovalo hnedka zestartu ale u kamarad jsme se s tim stvali asi pulku dne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 1. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Březen 2013 tak to asi necham bejt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 2. Březen 2013 Sdílet Vloženo 2. Březen 2013 Pokud máš Maxi dot i rádio originál z výroby a ročník 07-09(10) tak je tam známá chyba v komunikaci rádio Dance -Maxi dot. Pro zobrazení rádia na maxi dotu vyzkoušej odpojit pojistku rádia a nebo odpojit baterku potom by už zas měl Maxik fungovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 3. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Březen 2013 ok, diky skusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 9. Březen 2013 Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 Měl jsem tu stejnou chybu s těmi informacemi o rádiu, auto bylo jještě v záruce,takže v rámci záruky opraveno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 9. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 9. Březen 2013 to jsi mel dobry, ja ho v zaruce nemam:-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Richiis Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Nebude drahá oprava podle mě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grim334 Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 možná blbej dotaz, ale zkusil jsi přepnout maxidot z MFA na rádio? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 (editace) MFA bude v jiném řádku jak rádio, ne? Editováno: 18. Březen 2013, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 18. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 v menu DoTu jsem to zkousel, ale zadna nabidka tam neni. ale policko funguje ukazala se mi tam dnes pumpa:-) jinac budu oddelavat drzak na mobil tak radio odpojim, nekdo psal ze by to mohlo fungovat, ted mam problem i s radiem nechce mi to nacist CD-RW at uz s mp3 nebo klasicky audio obyc CD jsem jeste nezkousel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 18. Březen 2013 Sdílet Vloženo 18. Březen 2013 Tak je skus me rwcka taky nebralo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 13. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 tak jsem vcera chtel vyndat CD-RW z radia kdyz mi stejne nehralo. Ale co se stalo tomu sem nemohl uverit. Nejprve ho to klasicky zacalo nacitat, tak si rikam stejne nic, ale ejhle najednou ho to nacetlo. Rikam parada, ale jak zacala hrat pisnicka tak sumela neco jak kdyz je spatny signal na radiu, Chtel sem ho vyndat pac si rikam ze je to stejne naprd, ale hrala oblibena pisnicka tak si rikam ze to chvili necham. A asi po 2 minutach to prestalo a ted to hraje naprosto normalne, To sem na to teda cumel. Vi nekdo vysvetleni?? Co si o tom mam myslet?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 nevim nehapu ,ale už to neotestuju , Dance šel pryč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 13. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 (editace) me se libi:-) mam rad kdyz sou na anute origo veci:-) jo jeste sem se chtel zepata, budu menit olej, ale mam packet na spatny cesty bo tak, tak mam ochranu motoru. chci se zeptat je tam dira na sroub nebo to musi jit cely dolu?? a jeste sem se ani o motoru nedival filtr je dobre pristupnej?? jo mam motor 1,4 TDI PD 59KW Editováno: 13. Duben 2013, autor: PcGamer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 tak ja mam taky origo radio ,ale už ne škoda , z vw , jinak s tim Ti neporadim paket na špatne cesty nevedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effin Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Paket mám a je tam velkej kryt pod motorem. Budeš potřebovat golu s 13 ořechem na povolení 6 ks šroubů a malej torx asi 25 na dalších 6 ks šroubů. Filtr nevim jelikož mám 1,4 benzín a tam se vyndavá spodem jako rubikova kostka jelikož tam vadí kat. a pumpa na klimu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 13. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 ok, diky toho sem se bal. musim to poradne ocihnout:-) ten filtr. jenom me prekvapilo jak je ten kryt nizko nad zemi na to ze mezera mezi kolem a blatnikem je ze bys tam dal hlavu, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dick Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 No s tím Dance a vypálenýma CD mám také divné zkušenosti jak shora uvedeno. Nejdřív to v podstatě nechtělo načítat, ale CD tak nějak zůstalo přes zimu v rádiu. No a teď na jaře náhodou zapnu a zkusím, a ono to načítá a hraje Takže začnu testovat. Vyndám ho, pak zkusím znova. Pak zkusím jiné pálené atd........................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 17. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 (editace) dnes kdyz jsem pustil radio tak zase chvili sumelo ale co no chci se zeptat ohledne koberecku, v podleze mam ve predu i vzadu ty uchytky, ale koberecky co jsem mel v aute maj diry uplne jinak(dal od sebe) moje otazka je zda je vic druhu nebo jak to je?? a jeste mam otazku ohledne automatickeho rozsveceni svetel. kdyz ho zapnu(ten cudlik u pojistek) tak se mi rozsviti pouze parkovacky Editováno: 17. Duben 2013, autor: PcGamer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 (editace) ty úchyty na koberce jsou samořezné, takže jdou dát tam, kam je potřeba to máš originální koberce nebo co? Editováno: 17. Duben 2013, autor: HjM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.