PcGamer Vloženo 17. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 no to ja nevim zda jsou origo, mam je jen ve predu a prave nepasujou na ty cudliky, tak nevim kde je chyba. zda sou blbe koberecky a nebo uchyty. koukal jsme na autokelly co tam nabizi. maj tam i s dirama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 17. Duben 2013 Sdílet Vloženo 17. Duben 2013 zkus to vyfotit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 21. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 tak nafotit sem to jeste nestihl, ale uz jsem odmontoval drzak na mobil. cvicne jsem si rozdelal pulku palubovky, bo kdyz jsem oddal radio, tak tam je dalsi dekl, ale zjistil jsem ze kdyz oddelam ten dekl tak se na drzak stejne nedostanu, tak jsem zacal s drzakem hroutit az jsem ho silou rozlomil. A uz na me koukaly dva sroubky, takze rada pro ostatni origo drzak na mobil staci rozdel, nemusi se rozdelavat vubec nic. menil jsem i olej, a nuloval jsme servisni interval. dalo me to docela zabrat, v navode je sice napsano jak na to, ale neni napsano uplne presne jak. otazka je zda mi to zas bude pocitat tech 15 tis a jeden rok, pac kdyz podrzim dyl ten caplik tak mi to pise pristi servis za --- km nebo --- dni. To se musi udelat pres pc, mebo se to nastavi samo?? jeste dodam fotky tech koberecku a pro jozziho fotku drzaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 co se týče toho nulování km, minule jak jsem byl na výměně oleje v servisu tak mi to hned ten den po výměně taky ukazovalo jako tobě servis za --- km nebo --- dní, ale pak další dna už tam naskočily právě správné kilometry a dny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 21. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 no ja od te doby nejel, ale zitra uz jo tak se na to kouknu jeste mam dotaz ohledne 3brzoveho, zkousel nekdo davat LED?? v manuale pisou ze se musi menit celysvetlo.ael kdyzby se tam dala LEDka a odpor tak to by slo, uz sem to dal dal na bejvalim, slo by to?? je tam na to misto de to svetlo ale vubec rozdelat aby se to dalo udelat?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 21. Květen 2013 Sdílet Vloženo 21. Květen 2013 jak LED? však třetí brzdové světlo je LED z výroby, pokud se nepletu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 22. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 jj pisou ze je LED, ale pisou taky ze se musi vymenit cele svetlo. a ja se ptam zda tam nejdou naletovat LED diody. jinac sem koukal na ten servis a furt tam sou carky, a dnes jsme objednal tu krytku misto drzaku na mobil, cekal sem tak neco kolem padesatky, ale ze pry 117,- coz me prekvapilo ale furt lepsi jak dira:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Květen 2013 Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 Tos prekvapil i me , ja kdyz lakoval tak byla za 35 ale ro asi po stare znamosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 22. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 jozzi: asi jo;-) znamosti delaj veci:-) ale zas tady zitra ten drzak bude:-) a ty budes chtit ten drzak na mobil?? ted hledam kolik stoji, ale nachazim jen za necely 4 litry, musim vymyslet nejakou adekvatni castku;-) a jeste ho musim vyfotit aby si videl jak vypada. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HjM Vloženo 22. Květen 2013 Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 s tím servisem, zkus počkat ještě do zítřka, já myslím, že by ty čárky měly zmizet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 22. Květen 2013 Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 Ty tak drzak stoji na polskem allegru cca 70-100 zlotych ale ten adapter na mobil kolem 4ky to souhlasi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 22. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 HjM: tak ty carky me ani nevadi, ale pockam;-) jozzi: tak uvidime;-) snad se domluvime, kdyz nee tak to dam do bazaru;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 22. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 jeste jsem zapomnel ze jsem sprovoznil na maxiDotu radio opravdu stacilo jen odpojit baterii 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 22. Květen 2013 Sdílet Vloženo 22. Květen 2013 No vidíš to je radosti, tak to má být, vyřešit problém, a napsat na fórum co a jak, dávám ti . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 23. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 tak je to malickost ale potesi alespon sou ty mi prispevky k necemu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PcGamer Vloženo 26. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 26. Květen 2013 jozzi: tak jsem dal ten drzak do bazaru, pisni mi tedy tvou nabidku do sz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.