Přejít na obsah

Otazky novacka

PcGamer

Doporučené příspěvky

• o 1 měsíc později...

tak nafotit sem to jeste nestihl, ale uz jsem odmontoval drzak na mobil. cvicne jsem si rozdelal pulku palubovky, bo kdyz jsem oddal radio, tak tam je dalsi dekl, ale zjistil jsem ze kdyz oddelam ten dekl tak se na drzak stejne nedostanu, tak jsem zacal s drzakem hroutit az jsem ho silou rozlomil. A uz na me koukaly dva sroubky, takze rada pro ostatni origo drzak na mobil staci rozdel, nemusi se rozdelavat vubec nic.

menil jsem i olej, a nuloval jsme servisni interval. dalo me to docela zabrat, v navode je sice napsano jak na to, ale neni napsano uplne presne jak. otazka je  zda mi to zas bude pocitat tech 15 tis a jeden rok, pac kdyz podrzim dyl ten caplik tak mi to pise pristi servis za --- km nebo --- dni. To se musi udelat pres pc, mebo se to nastavi samo??

jeste dodam fotky tech koberecku a pro jozziho fotku drzaku

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

co se týče toho nulování km, minule jak jsem byl na výměně oleje v servisu tak mi to hned ten den po výměně taky ukazovalo jako tobě servis za --- km nebo --- dní, ale pak další dna už tam naskočily právě správné kilometry a dny

Odkaz ke komentáři

no ja od te doby nejel, ale zitra uz jo :kol-28:  tak se na to kouknu :kol-47:

jeste mam dotaz ohledne 3brzoveho, zkousel nekdo davat LED?? v manuale pisou ze se musi menit celysvetlo.ael kdyzby se tam dala LEDka a odpor tak to by slo, uz sem to dal dal na bejvalim, slo by to?? je tam na to misto de to svetlo ale vubec rozdelat aby se to dalo udelat??

Odkaz ke komentáři

jj pisou ze je LED, ale pisou taky ze se musi vymenit cele svetlo. a ja se ptam zda tam nejdou naletovat LED diody.

jinac sem koukal na ten servis a furt  tam sou carky,

a dnes jsme objednal tu krytku misto drzaku na mobil, cekal sem tak neco kolem padesatky, ale ze pry 117,- coz me prekvapilo ale furt lepsi jak dira:-)

Odkaz ke komentáři

jozzi: asi jo;-) znamosti delaj veci:-) ale zas tady zitra ten drzak bude:-)

a ty budes chtit ten drzak na mobil?? ted hledam kolik stoji, ale  nachazim jen za necely 4 litry, musim vymyslet nejakou adekvatni castku;-) a jeste ho musim vyfotit aby si videl jak vypada.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...