Přejít na obsah

Regulace zatížení při záběru


Martin.sv

Doporučené příspěvky

Zdravím kolegy fóraře,...chtěl bych se zeptat o jakou vadu by se mělo jednat - pod výpisem vag v servisu se mi objevila pod Elektronickým centrálním rozvodem ZÁVADA pod názvem REGULACE PŘI ZATÍŽENÍ PŘI ZÁBĚRU, TBD - SPORADICKÁ.-...může to mít co dočinění s climatronicem? (klimatizací)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

asi takhle,...je stará 3,5 roku a dělá to zhruba 0,5 roku,...navíc je dolitá a nabitá! a zhruba po nabití to začne dělat znovu po měsíci.... Navíc mi MaritnRS zjistil vadnou řj climatroniku (není dosud měněna), tak nevím, zda to může být i tím?  kde je úbytek energie....a jinak se mi ukazuje pořád chyba elektronického centrálního rozvodu. V servisu mi tenkrát řekli, že nezjistili nelegální odběr, ani vadný alternátor a jednou dokonce nenaměřili žádný odběr :kol-31: divné!! snažím se to vyřešit na záruku!!! bylo kupováno nové

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no mě v servisu řekli, že na to se záruka vztahuje, jenže největší problém je v tom, že musí provést testy baterie,...je tam prý x postupů, akorát nejlepší na tom je, že baterie vždy drží nabitá třeba i týden, když jí testují... a pořád je vše ok! Jen nabitou baterii dám do auta,...jezdím s ní,..a pak po cca. 14 dnech přijedu po 50km cestě z Prahy a vyjde na měření, že má nedostatečný výkon, což znamená nabít! A navíc se prý u baterie nebortí články, což by mělo, kdyby byla vadná! Takže buď je v prdeli alternátor nebo baterie!! :kol-27:  :kol-43:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...