Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdravím kolegy fóraře,...chtěl bych se zeptat o jakou vadu by se mělo jednat - pod výpisem vag v servisu se mi objevila pod Elektronickým centrálním rozvodem ZÁVADA pod názvem REGULACE PŘI ZATÍŽENÍ PŘI ZÁBĚRU, TBD - SPORADICKÁ.-...může to mít co dočinění s climatronicem? (klimatizací)

Vloženo

Pokud auto jede, tak to nemá na nic vliv. Je to hláška o nízkém napětí v akumulátoru, pokud není nastartován motor. V tomto režimu se odpojují některé spotřebiče. Po nastartování a běhu motoru- dobíjení se zase zapnou...

Vloženo

zkouška byla provedena při nastartovaném motoru,...takže nevím, proč to ukazovalo, navíc otáčky byly zvýšené:-( a po vypnutí a opětovném nastartování byly ihned otáčky v normálu, nechápu!!

Vloženo

a kde je zakopaný pes? když po druhém nastartování to bylo ok,...stává se mi to pravidelně co týden či 14dní a to jezdím  2x v týdnu 50km trasy, kratší nikoliv! je garážované...

Vloženo

asi takhle,...je stará 3,5 roku a dělá to zhruba 0,5 roku,...navíc je dolitá a nabitá! a zhruba po nabití to začne dělat znovu po měsíci.... Navíc mi MaritnRS zjistil vadnou řj climatroniku (není dosud měněna), tak nevím, zda to může být i tím?  kde je úbytek energie....a jinak se mi ukazuje pořád chyba elektronického centrálního rozvodu. V servisu mi tenkrát řekli, že nezjistili nelegální odběr, ani vadný alternátor a jednou dokonce nenaměřili žádný odběr :kol-31: divné!! snažím se to vyřešit na záruku!!! bylo kupováno nové

Vloženo

ale je divné, že ve Škoda servisu prošla zátěž. testy....že je dobrá!! právě, auto je v záruce a kdyby byla k.o. tak by mi ji měli vyměnit, na co jinak je prodloužená záruka :kol-29:

Vloženo

Když do servisu dojedeš, alternátor ji dobije a problém už se neprojeví - jak píše diagnostik, tím že jí vyměníš nic nezkazíš - téměř 4 letá baterka už žádnou parádu nenadělá.

Vloženo

Tet si zrovna nejsem moc jistý, ale na akumulátor se prodloužená záruka nevztahuje.

Občas, když mi někdo řekne, že má v oct,fab, sup akumulátor víc než 4 roky,tak mu odpovím, jestli se chválí, nebo lituje....

Vloženo

no mě v servisu řekli, že na to se záruka vztahuje, jenže největší problém je v tom, že musí provést testy baterie,...je tam prý x postupů, akorát nejlepší na tom je, že baterie vždy drží nabitá třeba i týden, když jí testují... a pořád je vše ok! Jen nabitou baterii dám do auta,...jezdím s ní,..a pak po cca. 14 dnech přijedu po 50km cestě z Prahy a vyjde na měření, že má nedostatečný výkon, což znamená nabít! A navíc se prý u baterie nebortí články, což by mělo, kdyby byla vadná! Takže buď je v prdeli alternátor nebo baterie!! :kol-27:  :kol-43:

Vloženo

Jak máš staré auto? Na některé věci se dělala uprva soft, třeba, když to mělo el. sedadla, když někdo namontoval novější navigaci do starého auta, streamka, atd...Dodělávky dokáží někdy nadělat neplechu.

Vloženo

budou mu 4 roky, a 60tis km najeto:-) což je málo, navíc garážované!!! úprava už jednou byla provedena, ale na corner funkce - byl aktualiz. software, ale tím to nebude!! je ve výbavě elegance...bez extra dodělávek - elektronických! vše orig. z výroby

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...