skandyman Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Zdravim vas chcel by som vas poprosit o presnu demontaz stredneho fukara vo fabii II po facelifte. Viem ze tam je nejakych 4-6 cuplikov na ktorych to drzi a mozno viac? neviem to niekde najst dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Jsou 4 za hodinku budu doma tak Ti to nafotim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
inya Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Přesně tak, jsou čtyři blízko rohů nahoře a dole. Nejlépe baterku a posvítit si dovnitř. Potřebuješ natočit i lamely aby tam bylo trochu vidět. Když jsem je vyndával, málem jsem je celý rozebral. Drží dost fest, odehnout ty packy moc dobře nejde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 Ja nemuzu najit nahradni ofuk ale ono nekdy neni ani na skodu to rozkuchat primo v aute Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 6. Březen 2013 Sdílet Vloženo 6. Březen 2013 pekne si sa z toho vyvliekol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 7. Březen 2013 Sdílet Vloženo 7. Březen 2013 Vsak pockej do pondelka ro budu kuchat svuj z auta ale vic nereknu , vic u mne ve vlakne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
crazyduke Vloženo 18. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 18. Prosinec 2013 Poradí mi někdo jak vyndat středové ofuky? Povedlo se mi sundat tu mřížku, ale ofuky zůstali v autě, jsou volné hýbou se sem tam, ale nejdou vyndat.... bylo by tu někde nějak nafoceno či něco podobného? Nechci tam něco ulomit..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAN-roomik Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 Ahoj, taky jsem se trápil, ale nakonec jsem se podíval do knihy jak na to, je zapotřebí klínky, já jsem to vyřešil ustřižení plechu. Je jich tam 8x. Viz foto: Trochu jsem si přitom poškrábal lamely. Rozměry jsou pouze odhadem. Postup: naplocho zasunout pod západku a pak klínek otočit o 90° 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 ten plech je trochen drastický na tie plasty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JAN-roomik Vloženo 19. Březen 2014 Sdílet Vloženo 19. Březen 2014 JoJO dalo by se použit i nějaký plast, asi by byl lepší Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.