Meldik Vloženo 10. Březen 2013 Sdílet Vloženo 10. Březen 2013 Zdravím, hledám, hledám po foru, ale nic nenacházím......po odemčení auta mi vždy 4x bliknou směrová světla, co to znamená? Mám origo centrál a asi dodělávaný alarm HPB 5-6WFS.......ale s alarmem to snad memá co dělat??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meldik Vloženo 11. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Jen pro upřesnění, když odemknu, blinkry normalně 2x bliknou a po cca 5s znovu 4x zablikaji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 11. Březen 2013 Sdílet Vloženo 11. Březen 2013 Není to náhodou signalizace deaktivace alarmu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meldik Vloženo 12. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 s tim jsem si nijak nehral a alarm jsem zkousel, ten normalne funfuje jak ma, zacalo to delat z niceho nic..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 (editace) Určitě to má na svědomí ten alarm. Mrkl bych do návodu alarmu. Jestli jej nemáš tak samozřejmě musíš na netu nějaké informace o něm sehnat. Tohle dělají alarmy při zamčení a vynechání nějaké hlídané zony. Dveře.kufr apod. Editováno: 12. Březen 2013, autor: Mirek 835 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meldik Vloženo 13. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Tak psal jsem přímo výrobci alarmu a ten mi odepsal, ze alarm takovouto signalizaci standardně nemá. Ještě ho zkusím odpojit a uvidim, jestli to bude pořád blikat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Si přesto myslím,že to dělá alarm. Jasně odpoj jej. Jinak origo centrál tohle nedělá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Royce Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 origo bliká buď jednou po zamčení nebo 2x po odemčení.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meldik Vloženo 14. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 14. Březen 2013 jo, to ja vim, tak mi to donedavna fungovalo...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lanny Vloženo 15. Březen 2013 Sdílet Vloženo 15. Březen 2013 Též se přikláním k poruše alarmu - před rokem jsem řešil obdobnou poruchu a byl to alarm! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Meldik Vloženo 17. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 Tak skutečně to děla alarm, projel jsem zapojení, ale vše v pořádku, alarm funguje jak má. Ještě jednou jsem psal výrobci, tak uvidime...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gene84 Vloženo 18. Září 2014 Sdílet Vloženo 18. Září 2014 já mám ketek a zamknutí blikne a pípne 1x, odemk 2x, při aktivaci alarmu ( dveře,otřes,ultrazvuk...) při odemknutí bl.4x ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.