Astinus Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 (editace) Zdravým machri potrebujem radu. Mám takýto problém : mojaFabia 1.9 tdi pri prudkej akcelerácii vibruje .Vymenil som teda silentblokyramien , čapi a reakčnú vzperu motora no vibrácie nezmizli síce je to o niečolepšie. A pri jazde na 1. stupni keď pustím plyn pri 2200ot. počuť také lodžgnutie ako keby tam bola vôľaniekde na polosiach. Neviete niekto poradiť ? diky Editováno: 12. Březen 2013, autor: Astinus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 12. Březen 2013 Sdílet Vloženo 12. Březen 2013 Co vyvážení kol más ok?geometrie taky ok-? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Astinus Vloženo 13. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 kolesa su ok roby mi to uz od kupi letne aj zimne, geometriu som este nerobil ale patrilo by sa keze som menil silentbloky ramien , dnes som rozmyslal co by to nemohol byt lavy silentblok motora lebo sa mi zada ze to ide skor s tej strany od vodiča a kvoli tomu ze po vymene reakčnej vzpery je to omnohoo lepšie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
juke.box Vloženo 13. Březen 2013 Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 Máš v čoudu homokinetáky. Vyměn klouby a máš po problému, nejlíp všechny 4, minimálně ale ty vnitřní u převodovky. Vzpěru a silentbloky jsi měnil zbytečně. Příště se je lepší zeptat a pak opravovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Astinus Vloženo 13. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Březen 2013 diky , to si ma moc nepotesil a to co som menil mi radil jeden mechanik co mi robil rozvody tak som nerozmyslal nad tym ze sa pomylil hlavne ked som vydel roztrhany silentblok vzpery. Tak to si musim najprv nachystat 100e min kedze som teraz student bez prebytočných peniazov . Da sa to spraviit doma na jame ? Aky je postup ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.