adamito Vloženo 16. Březen 2013 Sdílet Vloženo 16. Březen 2013 Čágo chlapy, chtěl bych na svojí OII koupit 19ky a i sportovní podvozek ale vubec nevím presný rozměr aby mi to pasovalo a nikde nedřelo hlavně a když tam budu mít 19ky o kolik jí mužu posadit popřípadě co je lepší koupit dříve jestli kola nebo podvozek....? Byl bych rad kdyby jste mi sem i hodili foto pro inspiraci... jaké ET, jakou šíři atd.... nemám s tím u OII zkušenost. předem děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aXerrr Vloženo 17. Březen 2013 Sdílet Vloženo 17. Březen 2013 (editace) Mám teď nové 8.5J x 18 ET45 + 225/45 R18 gumu, zatím na seriovém podvozku a menší ET už by byl asi problém, vzadu je to trošku víc utopené než vepředu, vepředu je to tak akorát s blatníkem. Během měsíce plánuji pružiny od Eibach -2cm, doufám, že to nebude nikde drhnout při propružení. Jinak to nikde nedře. Editováno: 17. Březen 2013, autor: aXerrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamito Vloženo 19. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 19. Březen 2013 Mohu te poprosit o foto z boku abych videl jak vypadaji 18 na O..? Take jsem o nich uvazoval ale přislo mi ze na O budou malé...Takže jak říkaš tady s tím ET při zatačení je to fajn nic nedře ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aXerrr Vloženo 20. Březen 2013 Sdílet Vloženo 20. Březen 2013 (editace) Tady to máš, zatím na standard RS podvozku. 19 by asi byli pěkný, ale na naše cesty to je blbost na denní ježdění. Jo, s ET45 a ráfkem 8.5 nic nedře. Editováno: 20. Březen 2013, autor: aXerrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamito Vloženo 24. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 I kdyz nekoho nalozis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamito Vloženo 24. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Dozadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aXerrr Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 (editace) To vyzkoušeno ještě nemám, ale koukal sem na oktu jednoho zdejšího člena, má sice předface, ale to bude stejné, a má taky Eibachy a stejné kola a má dokonce vzadu ještě 2cm podložky;) Jinak dle toho jak to vypadá, by to nemělo dřít, je tam dost místa ještě k podběhu Editováno: 24. Březen 2013, autor: aXerrr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 Mám teď nové 8.5J x 18 ET45 + 225/45 R18 gumu, zatím na seriovém podvozku a menší ET už by byl asi problém, vzadu je to trošku víc utopené než vepředu, vepředu je to tak akorát s blatníkem. Během měsíce plánuji pružiny od Eibach -2cm, doufám, že to nebude nikde drhnout při propružení. Jinak to nikde nedře. DSC00195.JPG Pneu tam mas 225/40 R18, nie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
aXerrr Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 Pneu tam mas 225/40 R18, nie? JJ samozřejmě, moje chyba:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinro Vloženo 24. Červen 2013 Sdílet Vloženo 24. Červen 2013 Čágo chlapy, chtěl bych na svojí OII koupit 19ky a i sportovní podvozek ale vubec nevím presný rozměr aby mi to pasovalo a nikde nedřelo hlavně a když tam budu mít 19ky o kolik jí mužu posadit popřípadě co je lepší koupit dříve jestli kola nebo podvozek....? Byl bych rad kdyby jste mi sem i hodili foto pro inspiraci... jaké ET, jakou šíři atd.... nemám s tím u OII zkušenost. předem děkuji Kup si nejdřív podvozek a kola zkus. Nicméně když dodržíš ET a rozměr gumy tak by nic dřít nemělo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipmann Vloženo 7. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 Mám také tyhle kola jen ET35 vzadu podložky 1.5cm a pohoda neskrtam jo a snizeni je o-3cm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 7. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 7. Srpen 2013 cize mas vzadu ET20 a neskrtas? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.