Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Je v nich nějaký rozdíl? Krátkou anténu mám ve Fábii II výbava Active, dlouhou mám ve Fábii II Combi výbava Ambiente. Jde mi o to, že ta kratší samozřejmě vypadá lépe, ale také mi jde o funkčnost. Bude ta delší mít lepší výkon? Je to někde podložené fakty od škodovky? Díky

Vloženo

to by mě taky zajímalo :) ale podle zkušeností uživatelů z fóra v kvalitě rozdíl není

i když taky jsem tu někde četl rozdílný názor

Vloženo

Já jsem na OII FL vyměnil dlouhou anténu za krátkou z FII FL. Při poslechu rádia nepocťuji žádný rozdíl v kvalitě příjmu, a to jak v Praze a její blízkosti, tak na cestě Praha - Brno - Blansko.

Vloženo

Pokud je anténa i v čelním okně, tak asi délka střešní nemá význam. Když jedu s nákladem na zahrádce a střešní anténu vyšroubuju, tak nepozoruju žádný rozdíl. Rádio hraje i bez ní.

Vloženo

Pawouk: Taky z estetickýho hlediska :) Zajímavý, že do verze Active dávaj hezčí anténu než do verze Ambiente...

Estetika byla u mě důvodem pro výměnu. :kol-28:

A jak píše jipol57, antény v okně mám jak ve Fabii, tak v Octavii. No a u té Fabie mně to hrálo i bez střešní antény - což jsem vyzkoušel při vjezdu do myčky. :rolleyes:

Vloženo

FII má druhou anténu v předním skle, je tam vidět taková"čárka" vedoucí od vnitřního zpětného zrcátka. Ale mám pocit, že to platí až pro facelift a také nevím, jestli to mají všechna rádia.

Vloženo

dobře, to mi je celkem ukradený, jestli mám nebo ne, ale jestli to má pro mě nějaký význam, když si chci vyměnit dlouhou anténu za krátkou? :)

Ve svý první fábii II výbava Active, mám také rádio Blues a anténa je krátka :)

Vloženo

dobře, to mi je celkem ukradený, jestli mám nebo ne, ale jestli to má pro mě nějaký význam, když si chci vyměnit dlouhou anténu za krátkou? :)

Ve svý první fábii II výbava Active, mám také rádio Blues a anténa je krátka :)

A co takhle ty antény zkušebně prohodit a vyzkoušet kvalitu příjmu rádia? :kol-28:

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...