Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Je v nich nějaký rozdíl? Krátkou anténu mám ve Fábii II výbava Active, dlouhou mám ve Fábii II Combi výbava Ambiente. Jde mi o to, že ta kratší samozřejmě vypadá lépe, ale také mi jde o funkčnost. Bude ta delší mít lepší výkon? Je to někde podložené fakty od škodovky? Díky

to by mě taky zajímalo :) ale podle zkušeností uživatelů z fóra v kvalitě rozdíl není

i když taky jsem tu někde četl rozdílný názor

Z vlastni skusenosti vim ze rozdil neni zadny , teda jen vizualni ;)

• Autor

fajn, takže rozhodne design, pokud tedy nejsou žádné ověřené informace, i od škodovky, že delší anténa má lepší příjem...

Já jsem na OII FL vyměnil dlouhou anténu za krátkou z FII FL. Při poslechu rádia nepocťuji žádný rozdíl v kvalitě příjmu, a to jak v Praze a její blízkosti, tak na cestě Praha - Brno - Blansko.

• Autor

Pawouk: Taky z estetickýho hlediska :) Zajímavý, že do verze Active dávaj hezčí anténu než do verze Ambiente...

Pokud je anténa i v čelním okně, tak asi délka střešní nemá význam. Když jedu s nákladem na zahrádce a střešní anténu vyšroubuju, tak nepozoruju žádný rozdíl. Rádio hraje i bez ní.

Pawouk: Taky z estetickýho hlediska :) Zajímavý, že do verze Active dávaj hezčí anténu než do verze Ambiente...

Estetika byla u mě důvodem pro výměnu. :kol-28:

A jak píše jipol57, antény v okně mám jak ve Fabii, tak v Octavii. No a u té Fabie mně to hrálo i bez střešní antény - což jsem vyzkoušel při vjezdu do myčky. :rolleyes:

• Autor

nějak nerozumim tomu,čím myslíte anténu v okně? Já mám jedinou anténu vzadu na střeše...:-/

A jake mas radio ?

• Autor

no to základní škodovácký na mp3

FII má druhou anténu v předním skle, je tam vidět taková"čárka" vedoucí od vnitřního zpětného zrcátka. Ale mám pocit, že to platí až pro facelift a také nevím, jestli to mají všechna rádia.

určitě to platí pro facelift a vyšší výbavové verze

• Autor

facelift mám a výbavu ambiente, ale že bych si toho všiml :-/ Můžete mi poslat foto pro ilustraci?

Jestli máš rádio SWING v originální výbavě, tak ji určitě máš. Na fotce by to snad ani vidět nebylo. Je to nepatrná čárečka ve skle od zrcátka dolů.

• Autor

Jak zjistím, jestli je rádio SWING? :-/

• Autor

Tak se jedná o rádio BLUES, mám tedy vpředu anténu? Výbava Ambiente...

Ne ;) blues ma jen jeden vstup tudiz antena v okne by byl spise zazrak ;)

• Autor

to znamená pro mě co? :)

že antenu ve skle bohužel nemaš 

• Autor

dobře, to mi je celkem ukradený, jestli mám nebo ne, ale jestli to má pro mě nějaký význam, když si chci vyměnit dlouhou anténu za krátkou? :)

Ve svý první fábii II výbava Active, mám také rádio Blues a anténa je krátka :)

jen vizualni a šmitec :D

dobře, to mi je celkem ukradený, jestli mám nebo ne, ale jestli to má pro mě nějaký význam, když si chci vyměnit dlouhou anténu za krátkou? :)

Ve svý první fábii II výbava Active, mám také rádio Blues a anténa je krátka :)

A co takhle ty antény zkušebně prohodit a vyzkoušet kvalitu příjmu rádia? :kol-28:

• Autor

to jsem samozřejmě zkusil a nejsem si jistej, jestli jsem takovej odborník na antény, že bych rozdíl zpozoroval. Tedy zdá se mi signál stejný...

Tak vidíš...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.