Publikováno Březen 22, 201312 r Dobry den , vyskytol sa mi nasledujuciproblem s ktorym si neviem rady ani moj mechanik , preto zhanameinspiraciu , auto : FABIA 1 , 2003 r.v. , 185 000 km , 1.4MPi . Kedidem autom , volantom zatocim vpravo , ide to dost stuha , ale kedprekonam isty odpor , ide tocit normalne. Nerobi to stale , ked prejdem cca 5km , robi to cim dalejtym menej az skoro vobec. Iba ked snim dlhsie nehybem , idem porovine tak zase … ten odpor je cim dalej tym mensi , ale je tam .Nevydava to ziadne zvyky , neskripe nic , len to stuhne . Je tamcerstvo vymenena kvapalina do posilnovaca , ale robilo to uz predtym. Co to moze byt ? Som s toho zufali, lebo auto potrebujem . A estesme to skusali dan diagnostiku , ale ziadna chyba v logu nebola . Dakujem za kazdu radu
Březen 22, 201312 r tu je toho dosť..skús si počítať http://forum.skodahome.cz/topic/45128-mate-problemy-s-rizenim-nefunguje/
Březen 23, 201312 r Příteli okřídleného šípu, zajímalo by mne jak si měnil ten olej - postup co a jak, bylo by možno? Díky. Radek.
Březen 23, 201312 r Autor Příteli okřídleného šípu, zajímalo by mne jak si měnil ten olej - postup co a jak, bylo by možno? Díky. Radek. Priatelu kedze som to osobne nerobil , neviem ti na toto odpovedat , mam chalana co mi to servisuje , mam to zistit ?
Březen 24, 201312 r Příteli okřídleného šípu, pro: stefanc - jelikož bych si ji chtěl vyměnit, tak by byl postup jak na to, skvělý. Díky. Radek.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.