stefanc Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 Dobry den , vyskytol sa mi nasledujuciproblem s ktorym si neviem rady ani moj mechanik , preto zhanameinspiraciu , auto : FABIA 1 , 2003 r.v. , 185 000 km , 1.4MPi . Kedidem autom , volantom zatocim vpravo , ide to dost stuha , ale kedprekonam isty odpor , ide tocit normalne. Nerobi to stale , ked prejdem cca 5km , robi to cim dalejtym menej az skoro vobec. Iba ked snim dlhsie nehybem , idem porovine tak zase … ten odpor je cim dalej tym mensi , ale je tam .Nevydava to ziadne zvyky , neskripe nic , len to stuhne . Je tamcerstvo vymenena kvapalina do posilnovaca , ale robilo to uz predtym. Co to moze byt ? Som s toho zufali, lebo auto potrebujem . A estesme to skusali dan diagnostiku , ale ziadna chyba v logu nebola . Dakujem za kazdu radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 22. Březen 2013 Sdílet Vloženo 22. Březen 2013 tu je toho dosť..skús si počítať http://forum.skodahome.cz/topic/45128-mate-problemy-s-rizenim-nefunguje/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 23. Březen 2013 Sdílet Vloženo 23. Březen 2013 Příteli okřídleného šípu, zajímalo by mne jak si měnil ten olej - postup co a jak, bylo by možno? Díky. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stefanc Vloženo 23. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Březen 2013 Příteli okřídleného šípu, zajímalo by mne jak si měnil ten olej - postup co a jak, bylo by možno? Díky. Radek. Priatelu kedze som to osobne nerobil , neviem ti na toto odpovedat , mam chalana co mi to servisuje , mam to zistit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radomír Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Příteli okřídleného šípu, pro: stefanc - jelikož bych si ji chtěl vyměnit, tak by byl postup jak na to, skvělý. Díky. Radek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.