Publikováno Březen 23, 201312 r Měl bych dotaz zda dle čísla karoserie - VIN a typu motoru - AKL - 1,6 74 kW r.v. 11/98 můžu zjistit kód převodovky která je osazena v autě? Na převodovce nemohu nikde najít štítek s jejím označením. Díky
Březen 23, 201312 r V originál servise by to měli zjistit, jinak kod bys měl mít viz. obrázek. prevodovka.doc
Březen 23, 201312 r Vlez pod auto a mrkni se na spodek převodovky, je tam taková rovná ploška a v ní je vyražený kód převodovky, bude tam buď DUU (průser=hrozí ustřihnutí nýtů) nebo DLP (můžeš být v klidu, nýty jsou silné a ustřihnutí nehrozí)
Březen 24, 201312 r z tých 3-miestnych znakov asi on ťažko spozná kód prevodovky Počkej, mám za to, že ten trojmístný kód, je právě kód převodovky o který mu jde.
Březen 24, 201312 r Roman dobre určite poznáš dátový štítok..je tam zhruba asi 40 trojmiestnych znakov..takže človek neznalý asi ťažko spozná ten kód
Březen 24, 201312 r Počkej, mám za to, že ten trojmístný kód, je právě kód převodovky o který mu jde. Libero to píše dobře, pokud se nepletu tak z toho datového štítku nezjistíš co máš za převodovku, sám jsem si ten štítek dekódoval a o převodovce tam nic není..., nejlepší je lehnout pod auto a podívat se jaký kód je vyražený na převodovce
Březen 24, 201312 r Wojnar: určitě tě neseru, protože mám jiný štítek, na kterém to není..., mám převodovku DLP, tak mi ukaž kde je napsaná , takže je asi víc druhů štítků EDIT: Derek má stejný ročník jako já, takže má i stejný štítek, takže nemá šanci to z něho vyčíst..., tak buď zajít do Škodovky nebo lehnout pod auto Upraveno Březen 24, 201312 r od Konny
Březen 24, 201312 r presne tak...nikto ťa nechce nas*ať ,ale tie štítky sú fakt rôzne....ja teraz pozerám do servisky FI a tam je kód FNK,len tak voľne "pohodený" EDIT:takže by sme to mohli uzavrieť ...nech si zabehne do ŠA a má 100% istotu Upraveno Březen 24, 201312 r od libero
Březen 24, 201312 r Přesně tak, člověk se učí celý život a já jsem taky v tomto chytřejší , vůbec by mě nenapadlo, že je více druhů štítků
Březen 24, 201312 r No, a právě že já zas mám štítek s kódem, tak jsem nechápal, proč ho posíláš lehnout si pod auto
Březen 24, 201312 r No jo no, já jsem zase nechápal proč se má dívat na štítek, když to tam není , hlavně že si teď rozumíme
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.