donlines Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Zdravím, mám teprve pár dní Oktavii 2 1,9TDI 77kW v plné výbavě a začal jsem pozorovat divné zvuky, které se ozývají většinou když nasednu do auta a ještě nemám klíče v zapalování. Připomíná to takové vrčení jako když si klimatizace nastavuje klapky, ale je mi divné, že to dělá, když nejsou klíče v zapalování a je tedy vypnutá elektrika. Zavrčí to, přestane a za chvíli znova. Vychází to jakoby od rádia. Jelikož mám auto po otcovi, tak jsem se dotazoval jeho a ten si ničeho takového nevšim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mike_k Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 To je palivove cerpadlo co se aktivuje pri otevreni dveri ridice. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
donlines Vloženo 24. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 Super, díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 24. Březen 2013 Sdílet Vloženo 24. Březen 2013 u oktávky to skoro neslyším, ale u audiny to dělá totální rachot .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.