Espejox Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 V OB Autodílech jsem si koupil krátkou anténu na Fabku, ale dnes, když jsem ji chtěl vyměnit, zjistil jsem, že má jiný závit než ta originální a tudíž mi tam nepasuje. Ten závit na té krátké anténě je vyšroubovatelný, přesto ale nevím, kde seženu ten správný. Ten na původní anténě vyšroubovatelný není. Toto je ona: http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-fabia-ii-facelift/exterierove-doplnky/skoda-fabia-07-prut-anteny-bulk-18-cm-dovoz-id:3810.eshop Ten průměr závitu je tam psaný, ale vůbec mě nenapadlo to kontrolovat, když je to dělané na moje auto Lze to nějak, klidně i kreativněji řešit nebo mám anténu vrátit/zahodit....docela o ní stojim, ten dlouhej prut působí hrozně odpudivě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlov Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 Aj vtedy Ťa odpudzuje, keď sedíš v aute ? Prepáč, ale nedalo mi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Espejox Vloženo 25. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 Aj vtedy Ťa odpudzuje, keď sedíš v aute ? Prepáč, ale nedalo mi Ale no táák Potrpím si na detaily. Předpokládám, že na tomhle fóru nejsem zdaleka jediný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 idú Veľkonočné sviatky,tak si ju nechaj :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Espejox Vloženo 25. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 idú Veľkonočné sviatky,tak si ju nechaj :D Přivážu k ní pár proužků krepáku...to ale k tý dlouhý Tu krátkou bych měl rád na autě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 Hm,to je zajímavé,jestli to není tím,že je to nějaký čínský výrobek... Toto je originál http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-fabia-ii-facelift/exterierove-doplnky/skoda-fabia-07-prut-anteny-shark-20-cm-original-id:4880.eshopV práci na FII FL máme krátké i douhé antény a jdou mezi sebou bez problémů přehazovat. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 Pokud teda ta puvodni antena neni sklapeci , treba kombiky je mely , to pak vazne tu kratkou nenapasujes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 jozzi,pokud se nepletu,tak to ale platí pro FI Combi. On vlastně ani nenapsal,na kterou Fabii to chce dát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 Tak treba Tom077 ma Fll 2008, a ma bohuzel tu sklapeci , skousel tam narvat tu moji kratkou a bohuzel to nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 Aha,takže to vypadá,že až FII FL má nesklápěcí. Mimochodem,ta krátká z FII FL pasuje namísto dlouhé na OII FL - sám jsem to takto prohodil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 25. Březen 2013 Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 Jj pasuje i kombinace Fll pred fl a Oll fl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Espejox Vloženo 25. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Březen 2013 Mám krátkou Fabku před fl, anténu klasickou, nesklápěcí. Průměr závitu té nepasující antény je avízovaný 5mm, což odpovídá, ovšem po přeměření jsem zjistil, že to jsou jen 4...takže opravdu asi čínský krám, vědět to, tak objednám tu originál. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 26. Březen 2013 Sdílet Vloženo 26. Březen 2013 Asi tak , u mne origo pasuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.