tomina Vloženo 21. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 21. Srpen 2006 Mel jsem ted dvakrat za sebou vyndany radio - skoda Gamma MS501, vyndavam ho origo pliskama, ktery jsiou k radiu ven slo krasne a zpet taky, pak jsem ho vyndal znova ale zpet uz nejde.. plisky mam vyndane a nezacvakne se..jednou to trosku "cvaklo" na jedne strane ale hned vypadlo..bojim se ze se mi nakym zpusobem podarilo "ozvejak" ten plast do kteryho zapada, protoze radio vypada OK tam ty uchytky jsou v poradku.. Nevite co s tim? Popripade musi se menit cely ramecek kolem radia nebo je to nejak oddeleny od vnitri strany :-( jsem fakt zoufalej radio je povystrceny ven vypada to hnusne a navic to urcite bude lakat zlodeje :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Matrix Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 (editace) Měl sem podobný problém, doporučuji vyloupnout výdechy (ty dva uprostřed) + odpojit přerušovač blikačů, tím se udělá prostor pro manipulaci s kabelama co jsou za rádiem a když si je tam hezky urovnáš, tak ti pak půjde rádio hezky zašoupnout. Editováno: 11. Září 2006, autor: Matrix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomina Vloženo 11. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 11. Září 2006 Měl sem podobný problém, doporučuji vyloupnout výdechy (ty dva uprostřed) + odpojit přerušovač blikačů, tím se udělá prostor pro manipulaci s kabelama co jsou za rádiem a když si je tam hezky urovnáš, tak ti pak půjde rádio hezky zašoupnout. Uz sem problem vyresil...o neco driv nez si napsal..ale uplne stejnym zpusobem. vynoupnul jsem vydechy, narovnal kabely a este trosku ohnul plisky na radiu a radio drzi...zatim :-) diky ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maverick Vloženo 11. Září 2006 Sdílet Vloženo 11. Září 2006 To je celkem bezna vec, bude to drzet, zadnej strach... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda_1 Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Ahoj, mam radio Gamma a pri demontazi jsem si vsiml, ze radio "sedi" primo v plastove palubce, tzn ze neni mezi samotnym radiem a palubkou zadne plechove sasi jako treba u neoriginalnich radii. Radio me ted nedrzi zandane, tak nevim, jestli existuje nejaky ten plechovy ramecek, nebo jestli se mam snazit tam radio nejak zasprajcnout. Predem diky za odpoved. Jarda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 JARDA 1: Uloz kable za radiom poriadne abi ti to radio nevytlacali von. Z boku radia su 2 pliesky tie vyhni von a zatlac radio do palubovky . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jarda_1 Vloženo 24. Říjen 2009 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2009 Diky moc ! Zitra to hned vyzkousim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zabiak Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 Vyřízni ten plast za rádiem a vejde se tam v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Řehoř Vloženo 11. Listopad 2009 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2009 Hm, a to tady nikdo nepíše, jak blbě jde zacvaknout DX navi. Já jsem se s tím kotil asi dvě hodiny, pak jsem se na to vybod. Trochu to trčí, ale zase to půjde kdykoliv ven, když budu chtít... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.