Trautenberk Vloženo 27. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Takže v podstatě nafta bez turba? No snad to bude v pohodě, nerad bych aby se mi to stalo při cestě na moravu příští týden Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 asi tak,ešte možno slabšie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Tak snad to nebude tak hrozné, sice krabička stojí 1000,- ale nechce se mi s tím dělat navíc musím kouknout a najít navod jak to demontovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 max 15 min aj s ..2 konektory odpojíš a odšróbuješ ju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 No co jsem koukal ráno, tak vytáhnu konektor s draty, konektor s hadičkami, domontuju dám novou, a zase vrátím? A systém se natlakuje sám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 nahodíš a o ostatné sa postará elektronika.. zaujala ma tá cena 1000Kč...kde si to našiel,lebo čo čítam,tak sú to oveľa vyššie ceny...niečo podobné ako máš ty http://forum.skodahome.cz/topic/57923-zadrnceni-ventiloveho-bloku/ ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Joo moje chyba cena 1000,- byla za ventil N75 Samozřejmě že celej blok stojí kolem 3-4000,- co jsem koukal, a navíc nikde jsem ho nenašel na netu teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 27. Březen 2013 Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 a čo toto http://www.cc-autodily.cz/ventil-magneticky-1_1 najlepšie ale v ŠA podľa VIN čísla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 27. Březen 2013 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2013 Hledal jsem jen přes mobil, tak moje chyba asi jsem to neviděl, no uvidím asi bych to koupil i tady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenda07 Vloženo 1. Září 2013 Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Ahoj možná odpovídám pozdě, ta krabička je sdružený podtlakový ventil. U starších TDI PD třeba v Golfu mělo turbo,egr,atd. svůj vlastní podtlakový ventil tady je vše sdružené do této krabičky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 1. Září 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Září 2013 Už jsem na to přišelo, krabička se vyměnila za jinou, a v pohodě, stará slouží sousedovi ve Fabii, a jemu funguje super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.