Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Souhlas, zelena se mi libi zepredu, ovsem kdyz vidim z boku tu obrovskou plochu v zelene, tak bych volil radeji jinou barvu ;)

vsiml sis na krajich sedacky, ze vedeni bocnic je realizovano posuvnym kusem plastu, ktery kdyz oddelas, tak sedacka te nedrzi prakticky vubec? :)

Typ motoru CHHB (benzínový):
205/50 R17 89W + 6Jx17 ET45
205/50 R17 89W + 6Jx17 ET48
225/35 R19 88Y + 7,5Jx19 ET51
225/40 R18 92Y + 7,5Jx18 ET51
225/45 R17 91W + 7,5Jx17 ET51
Typ motoru CUPA (naftový):
205/50 R17 89V + 6Jx17 ET45
205/50 R17 89V + 6Jx17 ET48
225/35 R19 88Y + 7,5Jx19 ET51
225/40 R18 92Y + 7,5Jx18 ET51
225/45 R17 91V + 7,5Jx17 ET51

otázka je když maj 17" Hawky 7,0J × 17", ET 49 jestli to nebude vadit pojištovně... :kol-27:

Upraveno od Hurikan88

U loudy maji RS v TSI . pce

zatím se mi nikdy nestalo, že by to pojišťovna řešila, důležité je pro ně správné obutí (velikost vzorku) a rozměr pneu. Nikdy neřešili ET, ikdyž vím, že by mělo sedět.... ale já na ně.... :kol-46:

zatím se mi nikdy nestalo, že by to pojišťovna řešila, důležité je pro ně správné obutí (velikost vzorku) a rozměr pneu. Nikdy neřešili ET, ikdyž vím, že by mělo sedět.... ale já na ně.... :kol-46:

to sem se tady snažil vysvětlit několikrát a se zlou jsem se potázal, na mnůj jasný dotaz, ať někdo dá konkrétní příklad ne jen jedna paní povídala nikdo nereagoval. je to blbost....

Jojo dneska jsme jí s koktou omrkávali, je to pěkná kára o tom žádná, ale tak nějak v porovnání s FL to alespoń vizuálně zas o tolik asi lepší není, ale je to věc názoru, každopádně bych kombíka bral hned, kdyby byly kačky :)

Upraveno od Jendoslav

hele ty nic neměn, tohle máš krásný. Až to svoje budeš prodávat, tak doufám že to nabídneš jako první mě ;-) našetřím kačky :kol-47:

tsssssssss,........ kde ste byli :p ....... jakto ze o nicem nevim ? :p

Tajně jsme se mrňouskali u Loudy v Pardubicích :D . OK, budu na tebe myslet, ale Lukason možná už kdysi taky projevil  zájem do budoucna, ale nevím, jestli si to nepletu. Každopadně ty más 2011, pochybuju, že počítám do 3 let (auto bude tak 7 leté až 8 leté) by jsi ho chtěl :) ... to už bude docela stařešina :) Hoj

2 Lukíno, kamaráde, povyprávim ti až se stavíš pro ty věci :)

Upraveno od Jendoslav

.... ste mohli cinknout, ja byl v Praze ve skole tak bych to vzal po dalnici, byl bych tam co by dup a svezl se s poradnym motorem ;)

rikal sem ze bych ji taky bral,.. ale nevim jestli budou prachy :D

...... jak sem rikal,... nevim jak to budu stihat ;) dam samozrejme vedet ;)

Hele kluci kurna, mluvte k tématu nebo přiletí spiderman  :kol-47:  samej OT....

budu přesedlávat z Golfu 5 na nove RSko kombi CR, chybí mi k objednávce jediná věc a to 4x4, kdy tak odhadujete ze to Skoda nabidne

u rs haldex určitě nebude, to si kup golfa R a ne mrdku oktávku...

už někomu dodali rso? že v anglii už s nimi jezdí a prodávaj se.

dnešní CIAF

post-40937-0-20880600-1378659420_thumb.j

už někomu dodali rso? že v anglii už s nimi jezdí a prodávaj se.

V Čechách jsem už potkal na dálnici pár nových rs

ale většinou jsou zaměstnancu škody... nevím kolik reálně jich prodejny předali běžným zákazníkum

Tak podle toho co tady čtu na fóru, tak si myslím ze pokud prodali tak strašně málo i to nejspíš byli vozy ze '' skladu''

to víš, vždycky se najde nějakej otrava, co je protekčně ze skladu vyloudí   :kol-48:  :kol-48:

:D

je nádherná, ta by se mi sakra líbíla :worthy

Upraveno od Jendoslav

ta šedá myš, jo ? No to mě teda ne. To je jak základovka. Naprosto nudná barva.

hlavně bílá :kol-46: ..moderátor v tom videu ty barvy popsal moc hezky.

Upraveno od Hurikan88

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.