Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Souhlas, zelena se mi libi zepredu, ovsem kdyz vidim z boku tu obrovskou plochu v zelene, tak bych volil radeji jinou barvu ;)

vsiml sis na krajich sedacky, ze vedeni bocnic je realizovano posuvnym kusem plastu, ktery kdyz oddelas, tak sedacka te nedrzi prakticky vubec? :)

Vloženo (editace)

Typ motoru CHHB (benzínový):
205/50 R17 89W + 6Jx17 ET45
205/50 R17 89W + 6Jx17 ET48
225/35 R19 88Y + 7,5Jx19 ET51
225/40 R18 92Y + 7,5Jx18 ET51
225/45 R17 91W + 7,5Jx17 ET51
Typ motoru CUPA (naftový):
205/50 R17 89V + 6Jx17 ET45
205/50 R17 89V + 6Jx17 ET48
225/35 R19 88Y + 7,5Jx19 ET51
225/40 R18 92Y + 7,5Jx18 ET51
225/45 R17 91V + 7,5Jx17 ET51

otázka je když maj 17" Hawky 7,0J × 17", ET 49 jestli to nebude vadit pojištovně... :kol-27:

Editováno: , autor: Hurikan88
Vloženo

zatím se mi nikdy nestalo, že by to pojišťovna řešila, důležité je pro ně správné obutí (velikost vzorku) a rozměr pneu. Nikdy neřešili ET, ikdyž vím, že by mělo sedět.... ale já na ně.... :kol-46:

Vloženo

zatím se mi nikdy nestalo, že by to pojišťovna řešila, důležité je pro ně správné obutí (velikost vzorku) a rozměr pneu. Nikdy neřešili ET, ikdyž vím, že by mělo sedět.... ale já na ně.... :kol-46:

to sem se tady snažil vysvětlit několikrát a se zlou jsem se potázal, na mnůj jasný dotaz, ať někdo dá konkrétní příklad ne jen jedna paní povídala nikdo nereagoval. je to blbost....

Vloženo (editace)

Jojo dneska jsme jí s koktou omrkávali, je to pěkná kára o tom žádná, ale tak nějak v porovnání s FL to alespoń vizuálně zas o tolik asi lepší není, ale je to věc názoru, každopádně bych kombíka bral hned, kdyby byly kačky :)

Editováno: , autor: Jendoslav
Vloženo (editace)

Tajně jsme se mrňouskali u Loudy v Pardubicích :D . OK, budu na tebe myslet, ale Lukason možná už kdysi taky projevil  zájem do budoucna, ale nevím, jestli si to nepletu. Každopadně ty más 2011, pochybuju, že počítám do 3 let (auto bude tak 7 leté až 8 leté) by jsi ho chtěl :) ... to už bude docela stařešina :) Hoj

2 Lukíno, kamaráde, povyprávim ti až se stavíš pro ty věci :)

Editováno: , autor: Jendoslav
Vloženo

.... ste mohli cinknout, ja byl v Praze ve skole tak bych to vzal po dalnici, byl bych tam co by dup a svezl se s poradnym motorem ;)

rikal sem ze bych ji taky bral,.. ale nevim jestli budou prachy :D

...... jak sem rikal,... nevim jak to budu stihat ;) dam samozrejme vedet ;)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...