mt.radek@seznam.cz Vloženo 28. Březen 2013 Sdílet Vloženo 28. Březen 2013 Mám Škodu Octavii 1.9. TDI 66 KWPři rozjezdu (při pouštění spojky) většinou když zařadím jedničku se ozve pískání.( 1 až 2 sekundy) Nestává se to vždy, netušíte co to může být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor11 Vloženo 11. Duben 2013 Sdílet Vloženo 11. Duben 2013 Ahoj, mám to samý 1.6 benzin, prý asi řemen nebo nějaké ložisko s ním související (, u pumpy?), už to mám asi tak 5 let ( 60 000km),zatím se nic nevysypalo, tak to moc neřeším.Snad se k nám někdo přidá s náměty...zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paulie_cz Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Na 90procent klínový řemen, možná (v zimě) to dělá spojka. Pokud po zahřátí zmizí, tak bych to neřešil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor11 Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Ahoj, no mě to dělá i za tepla(při zahřátém motoru), ale jen občas, né vždycky. Je to ale jen u jedničky, nebo si toho při vyšších rychlostech - a tedy větším hluku- už nevšímám( možná se pak spojka pouští rychleji než u té jedničky?!). Taky rádio nahlas to dost utlumí, a to pouštím ještě před nastartováním . zatím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paulie_cz Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Ono to dost závisí na okolní teplotě a vlhkosti... Mě to ráno vždy trošku píská, ale přes den ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libor11 Vloženo 25. Duben 2013 Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 jj. ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mitlak Vloženo 11. leden 2016 Sdílet Vloženo 11. leden 2016 Ahoj taky mi začalo něco připískavat,jen při rozjezdu,krátce.Jak bylo chladno,zvuk se vytratil.Spojka zabírá dobře.Tak nevím co by to mohlo být.Superb2 1.8.tsi.Prosím poraďte.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.