Publikováno Březen 28, 201312 r Mám Škodu Octavii 1.9. TDI 66 KWPři rozjezdu (při pouštění spojky) většinou když zařadím jedničku se ozve pískání.( 1 až 2 sekundy) Nestává se to vždy, netušíte co to může být?
Duben 11, 201312 r Ahoj, mám to samý 1.6 benzin, prý asi řemen nebo nějaké ložisko s ním související (, u pumpy?), už to mám asi tak 5 let ( 60 000km),zatím se nic nevysypalo, tak to moc neřeším.Snad se k nám někdo přidá s náměty...zatím
Duben 22, 201312 r Na 90procent klínový řemen, možná (v zimě) to dělá spojka. Pokud po zahřátí zmizí, tak bych to neřešil
Duben 22, 201312 r Ahoj, no mě to dělá i za tepla(při zahřátém motoru), ale jen občas, né vždycky. Je to ale jen u jedničky, nebo si toho při vyšších rychlostech - a tedy větším hluku- už nevšímám( možná se pak spojka pouští rychleji než u té jedničky?!). Taky rádio nahlas to dost utlumí, a to pouštím ještě před nastartováním . zatím...
Duben 23, 201312 r Ono to dost závisí na okolní teplotě a vlhkosti... Mě to ráno vždy trošku píská, ale přes den ne.
Leden 11, 20169 r Ahoj taky mi začalo něco připískavat,jen při rozjezdu,krátce.Jak bylo chladno,zvuk se vytratil.Spojka zabírá dobře.Tak nevím co by to mohlo být.Superb2 1.8.tsi.Prosím poraďte.Díky
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.