ales-r Vloženo 29. Březen 2013 Sdílet Vloženo 29. Březen 2013 Dobrý den, potřeboval bych poradit jestli se dá nějak opravit vyboulené těsnění předních dveří u Roomstra a popřípadě znovu napružit celé venkovní těsnění, kolem karosérie zatíká do těsnění a přimrzá tam ten semiš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sakal77 Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Sice tam nemám takhle ohnuté to těsnění, jako na fotkách, ale občas mi taky zamrzne ten semiš (ale cca v úrovni poloviny horní hrany dveří). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 2. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Poslední dobou se mě od toho vybouleného těsnění ozývají za jízdy pazvuky a zvýšený hluk. Jinak to těsnění je strašně blbě vymyšlený kolega se taky někdy nemůže dostat do auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ales-r Vloženo 4. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Dneska jsem to těsnění zkoušel ohýbat rukama přiskřípnout pod střechu, ale vždy se to nakonec odchlíplo. Všiml jen si, že už to blbě dolíhá, hned nahoře u čelního okna, jak se tam to těsnění stýká s těsnění předního sloupku, takže to profukuje od začátku až po tu vybouleninu a to jsou ty pazvuky. Až bude teplej, tak to ještě vyzkouším nahřát fénem, nebo horkovzdušnou pistolí, stejně už není na tom těsnění co zkazit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.