Publikováno Březen 29, 201312 r Dobrý den, potřeboval bych poradit jestli se dá nějak opravit vyboulené těsnění předních dveří u Roomstra a popřípadě znovu napružit celé venkovní těsnění, kolem karosérie zatíká do těsnění a přimrzá tam ten semiš.
Duben 2, 201312 r Sice tam nemám takhle ohnuté to těsnění, jako na fotkách, ale občas mi taky zamrzne ten semiš (ale cca v úrovni poloviny horní hrany dveří).
Duben 2, 201312 r Autor Poslední dobou se mě od toho vybouleného těsnění ozývají za jízdy pazvuky a zvýšený hluk. Jinak to těsnění je strašně blbě vymyšlený kolega se taky někdy nemůže dostat do auta.
Duben 4, 201312 r Autor Dneska jsem to těsnění zkoušel ohýbat rukama přiskřípnout pod střechu, ale vždy se to nakonec odchlíplo. Všiml jen si, že už to blbě dolíhá, hned nahoře u čelního okna, jak se tam to těsnění stýká s těsnění předního sloupku, takže to profukuje od začátku až po tu vybouleninu a to jsou ty pazvuky. Až bude teplej, tak to ještě vyzkouším nahřát fénem, nebo horkovzdušnou pistolí, stejně už není na tom těsnění co zkazit.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.