Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Zdárec,

chtěl bych se zeptat jestli má někdo zkušenosti se vzduchovým podvozkem na Octavii kombi? Jde mi hlavně jaký system použít,jak je to s montáží a na kolik tahle hračka vyjde celkově? Případně jestli někdo má nějaký kontakt na někoho kdo to dokáže namontovat?

Díky za info :-)

• o 2 roky později...
Vloženo

Každopádně to bude 30 týček a víš.. to pokud budeš chtít ten totální základ, jinak tak 40.. Ale zdá se mi nesmysl montovat vzducháč na normální ježdění. To je tak pro blázny, co přijedou na sraz, a pak si tam pumpují nahoru dolu  :kol-48:

• o 5 týdny později...
Vloženo (editace)

Vzduchový podvozek, který je jako komplet smysl má právě kvůli pohodlí. To co píšeš je zkušenost z převařených JOMů, které jsou udělané pouze na snížení do blatníku a na nic jiného. Když koupíš normální vzducháč s TUV tak za to už získáš mnohem více.

Mrkni na ty vzducháčové komplety:

Nechodí to do žádných extrémů. A napumpované je to vysoké úplně normálně. Pohodlnost je tam vyšší než na sérii.

Editováno: , autor: Martinro
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Zdravim, je tu někdo kdo má zkušenosti se vzduchem? Mám v plánu si ho pořídit, nejspíš půjdu do celýho setu abych nemusel schánět vše zvlášť.

má někdo ten od jomu? toho bych se bál, jejich podvozky (štelovací) stojí za prd, a nevim jak je to s kvalitou u vzduchu...

na escape6 je na výběr celkem dost, vše airlift, trochu jiná cenová relace, ale kvalita.

pak jsem slyšel něco o systému gas, na netu jsem našel jeden shop ale nemá tam cenu, psal sem tam email a bez odpovědi.

psal sem pár lidem co mají vzduch, a všichni doporučili celý set, aby člověk nemusel furt laborovat s tlumičema a vše bylo tak jak člověk chce :)

díky za rady

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...