rctypek Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 Zdravim vás koupil jsem si Octavia 2 RS 2.0 TDi Combi, čeká mě výměna brzd, chtěl jsem nějaké sportovní kotouče a desky které jsou učinné a zaroven tvoři dobrý desing. Máte nějaké zkušenosti? Zároven se mi loupe barva z brzdových třmenů, řeším jakou metodou brzdové třmeny opět obnovit, jestli klasickou barvou na brzdy či komaxit? Děkuji za rady:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klon Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 Tak v prvním případě nevím jestli tě potěším,ale pokud daš sportovní kotouče a destičky,tak ty optimálně brzdí až při vyšších teplotách což za normálního provozu nedosahneš..Pochybuji že budeš jezdit jak střela,zvlašt na naších silnicích a za druhe určitě bude koukat i na spotřebu.... Originál jsou kvalitní a plně dostačující....Vím o čem mluvím.Měl jsem a zase jsem dal z5 originál... Barvu na třmeny neřeším.mám auto naježdění a né na krásu...najedu +- 30tkm ročně a po par jízdach jsou třmeny špinavé a pořád to omývat mě nebaví :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rctypek Vloženo 1. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 No tak každy bere auto jinak, ja mam auto i na zabavu a vzhled. Vím že sportovní brzdy brzdi až při vyšších teplotách, myslel jsem variantu sportovních třeba vrtaných kotouču a nějakých lepších desek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 1. Duben 2013 Sdílet Vloženo 1. Duben 2013 Projeď tady forum a najdeš. Nemusíš hned zakládat téma. Jen namátkou: brzdové kotouče výměna http://forum.skodahome.cz/topic/79611-brzdove-kotouce-vymena/ Výběr brzd http://forum.skodahome.cz/topic/123092-v%C3%BDb%C4%9Br-brzd/ atd............. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 kotouce zimmerman sport vrtany a desku ferodo Ds performance. Mamto tak na chipnutem eresku v bezinu a max spokojenost. desky jsou sice ze zavodnich smesi, ale jsou udelany tak aby fungovali v beznem provozu a to same plati o kotoucich a zaroven maji posunutou teplotni hranici pri ktere dochazi k vadnuti. Jestli chces zlepsit brzdne ucinky tak za mne muzu doporucit kombinaci zimmrmqn+ferodo...:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rctypek Vloženo 22. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 JO super díky za radu, nemužeš mi napsat zpravu či dat odkaz kam na ty brzdy? hledal jsem tak ruzně a ale nic kloudného jsem moc nenašel... Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Austin Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Doporučuji kontaktovat tzv. Brzdové centrum, někde v tvém v okolí, měli by znát alespoň základní věci ohledně brzd (chodí na školení). V Brně třeba http://www.autoservis-ds.cz/fotogalerie takoví mívají na stěně oficiální označení, a jejich práce nestojí obvykle za starou bačkoru, bo chodí na školení a dělají na brzdách častěji než jednou za měsíc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Na cc-autodily.cz jsem kupoval kotouče tam jsem je našel nejlevnejc a na destičky musím pohledat fakturu už si nepamatuji kde jsem je bral... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arlo Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 Tak fakturu jsem uz nenasel. Kazdopadne jsou to desticky Ferodo Ds performance katalogove cislo FDS1641. Kdyz to hodis do googlu tak ti to urcite neco najde....;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.