kominor Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Zdravím všechny. Dnes příjde manželka k autu a všechny 4 okna stáhnuté dolů. Prvně myslela, že nás někdo vykradl, ale auto ok a nic se nestratilo. Nevíte čím to může být? Vím, že když se dlouho podrží ovládání, že okna sjedou, ale tohle prý neudělala, tak nevím. Napadá vás něco? Jednou kámošovi vykradli OI , a když přišel k autu tak měl taky všechny okna dole. Měl ale poškozený zámek. Já mám ale zámky zaslepené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakub benes Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 takhle jsem si to zmacknul v kapse a sel do kina Bylo prekvapeni vratit se a mit vsechno tak kde melo byt.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
camel1cz Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Už se to tu řešilo - např. http://forum.skodahome.cz/topic/110221-samovolne-stahovani-oken/ Je to sice o fabce, ale mohl by to být stejný problém - tuším, že se tu podobná diskuze objevila i o oktávce... rozhodně je porucha pravděpodobnější než nechtěné stisknutí odemykacího tlačítka - to mi příjde skoro nemožné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kominor Vloženo 2. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Hledal jsem diskuzi o oktávce a nenašel. Uvidíme, snad se to už nestane... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Austin Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Stalo se mi to 2x na Oct I , a bylo to mrazem. Prostě sjela všechna okna. V servisu mi to prostříkali nějakým kontaktsprayem, kabeláž a switche, dva roky to dalo pokoj a pak zas. Ale může to být i něčím jiným. Na současné O II jsem to pořešil tak, že to mám zakázané, všechny okna dolů (dlouhé podržení klíče). Nechci, aby mi tam zas nasněžilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 2. Duben 2013 Sdílet Vloženo 2. Duben 2013 Mohl by to dělat třeba vadný spínač na zamykání vozidla zevnitř u řadicí páky. Ač to spolu viditelně nesouvisí, na dvou služebních OII nám nahodile sjížděla okna právě díky tomuto spínači. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kominor Vloženo 3. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 Asi bych to viděl tak, jak píše Austin. Zatím to asi nebudu řešit. Naštěstí včera kdy se to stalo nepršelo ani nesněžilo. Jinač díky všem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.