sharps Vloženo 5. Červenec 2011 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2011 Zdravím a prosím o radu. Na 1,9 tdi, r.v. 99 přestalo fungovat automatické zapnutí světel při zapnutí klíče. Zároveň nesvítí přední parkovačky a zadní světla. Pojistky a vypínač světel jsou v pořádku (rozebráno a přeměřeno). Už se tu řešil podobný problém s tím, že to byla chyba v dodělávaném relé pro denní svícení. Já však nic takového nemůžu najít. Předem díky za rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosela1 Vloženo 3. Duben 2013 Sdílet Vloženo 3. Duben 2013 Přestalo mi fungovat denní svícení komplet a i při zapnutých světlech mi nejdou zadní koncové světla na Octavia I Poradí někdo díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neattom Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Dotaz je tedy hodně obecně napsaný ... co třeba pojistky, vadná žárovka v zadních světlech, špatný kontakt .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosela1 Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 pojistky a žárovky jsou dobré pro obrysová (koncová) světla. přivedl jsem do otvoru po vyjmuté pojistce svůj proud a světla svítí. Má to nějaké relé? prostě mi nejde proud do přívodu k pojistce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ben06 Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 hodně obecně popsaná závada, máš origo relé DS ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 moj skromny tip spinac svetel. osobne som ho uz 2 krat rozoberal koli svetlam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lamplic Vloženo 12. Duben 2013 Sdílet Vloženo 12. Duben 2013 (editace) Já mám stejný problém. Ráno když nastaruju, zadní světla svítí. Dojedu do práce a z 90% nesvítí (občas svítit zůstanou). A nepomůže ani když světla chci rozsvítit klasickým způsobem. Jak už tu bylo uvedeno, žárovkama ani pojistkou to rozhodně není. A navíc asi před dvěma měsíci jsem komplet rozebral spínač světel ale zdá se, že tím to nebylo. Jo a relé DS je originál. Neví někdo co dál? Zkusit vyndat relé nebo tak něco? Editováno: 12. Duben 2013, autor: lamplic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira96 Vloženo 16. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2013 Nedávno jsem řešil podobný problém - nesvítící parkovačky a koncová světla. Pojistky samozřejmě OK, ani ve spínači světel problém nebyl. Mohl za to uklepaný spoj z bezolovnatého cínu v relátku pro ovládání světel. Oprava pájkou a olovnatým cínem za pár vteřin, ale ta zpětná montáž Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jelen10 Vloženo 16. Červenec 2013 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2013 Taktéž jsem měl studenak v relátku,rozdelat a prohlídnout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.