Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím a prosím o radu. Na 1,9 tdi, r.v. 99 přestalo fungovat automatické zapnutí světel při zapnutí klíče.

Zároveň nesvítí přední parkovačky a zadní světla. Pojistky a vypínač světel jsou v pořádku (rozebráno a přeměřeno).

Už se tu řešil podobný problém s tím, že to byla chyba v dodělávaném relé pro denní svícení. Já však nic takového

nemůžu najít.

Předem díky za rady.

• 1 rok později...

Přestalo mi fungovat denní svícení komplet a i při zapnutých světlech mi nejdou zadní koncové světla na Octavia I

Poradí někdo díky

Dotaz je tedy hodně obecně napsaný ... co třeba pojistky, vadná žárovka v zadních světlech, špatný kontakt ....

pojistky a žárovky jsou dobré pro obrysová (koncová) světla. přivedl jsem do otvoru po vyjmuté pojistce svůj proud a světla svítí. Má to nějaké relé? prostě mi nejde proud do přívodu k pojistce.

hodně obecně popsaná závada, máš origo relé DS ?

moj skromny tip spinac svetel. osobne som ho uz 2 krat rozoberal koli svetlam

Já mám stejný problém. Ráno když nastaruju, zadní světla svítí. Dojedu do práce a z 90% nesvítí (občas svítit zůstanou). A nepomůže ani když světla chci rozsvítit klasickým způsobem.  Jak už tu bylo uvedeno, žárovkama ani pojistkou to rozhodně není. A navíc asi před dvěma měsíci jsem komplet rozebral spínač světel ale zdá se, že tím to nebylo. Jo a relé DS je originál. Neví někdo co dál? Zkusit vyndat relé nebo tak něco?

Upraveno od lamplic

• 3 měsíce později...

Nedávno jsem řešil podobný problém - nesvítící parkovačky a koncová světla. Pojistky samozřejmě OK, ani ve spínači světel problém nebyl. Mohl za to uklepaný spoj z bezolovnatého cínu v relátku pro ovládání světel. Oprava pájkou a olovnatým cínem za pár vteřin, ale ta zpětná montáž :kol-44:

Taktéž jsem měl studenak v relátku,rozdelat a prohlídnout. 

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.