Publikováno Červenec 5, 201114 r Zdravím a prosím o radu. Na 1,9 tdi, r.v. 99 přestalo fungovat automatické zapnutí světel při zapnutí klíče. Zároveň nesvítí přední parkovačky a zadní světla. Pojistky a vypínač světel jsou v pořádku (rozebráno a přeměřeno). Už se tu řešil podobný problém s tím, že to byla chyba v dodělávaném relé pro denní svícení. Já však nic takového nemůžu najít. Předem díky za rady.
Duben 3, 201312 r Přestalo mi fungovat denní svícení komplet a i při zapnutých světlech mi nejdou zadní koncové světla na Octavia I Poradí někdo díky
Duben 4, 201312 r Dotaz je tedy hodně obecně napsaný ... co třeba pojistky, vadná žárovka v zadních světlech, špatný kontakt ....
Duben 4, 201312 r pojistky a žárovky jsou dobré pro obrysová (koncová) světla. přivedl jsem do otvoru po vyjmuté pojistce svůj proud a světla svítí. Má to nějaké relé? prostě mi nejde proud do přívodu k pojistce.
Duben 12, 201312 r Já mám stejný problém. Ráno když nastaruju, zadní světla svítí. Dojedu do práce a z 90% nesvítí (občas svítit zůstanou). A nepomůže ani když světla chci rozsvítit klasickým způsobem. Jak už tu bylo uvedeno, žárovkama ani pojistkou to rozhodně není. A navíc asi před dvěma měsíci jsem komplet rozebral spínač světel ale zdá se, že tím to nebylo. Jo a relé DS je originál. Neví někdo co dál? Zkusit vyndat relé nebo tak něco? Upraveno Duben 12, 201312 r od lamplic
Červenec 16, 201312 r Nedávno jsem řešil podobný problém - nesvítící parkovačky a koncová světla. Pojistky samozřejmě OK, ani ve spínači světel problém nebyl. Mohl za to uklepaný spoj z bezolovnatého cínu v relátku pro ovládání světel. Oprava pájkou a olovnatým cínem za pár vteřin, ale ta zpětná montáž
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.