dada_3 Vloženo 4. Duben 2013 Sdílet Vloženo 4. Duben 2013 Zdravím, na feldě r.v. 99, 1.6 mi najednou z ničeho nic přestal jít centrál. Dveře u řidiče reagují jenom na to když je auto zamknutý a já ho chci odemknout, u spolujezdce to je naopak. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Zkoušel sem už sundat tapec, ale tam se mi zdá všechno v pořádku. Co sem se tady dočet na foru tak sem koukal i po drátech a po pojistkách ale vše je ok. Díky za každou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ekkar_z_Bastlírny Vloženo 20. Duben 2013 Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 Mikrospínače v zámcích jsou vadný (ty co snímají polohu vložky při otáčení klíčem), nebo máš přelámaný dráty od těch spínačů k ŘJ centrálu. Opravit to musí někdo, kdo umí s elektrikou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dada_3 Vloženo 10. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 Tak tak, už je to opraveno, polovina věcí povyměněná a všechno teď chodí. Díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.