brejd Vloženo 7. Duben 2013 Sdílet Vloženo 7. Duben 2013 Zdravim, lze nějakým způsobem vyndat CDčka z changeru, když je odpojený? Jelikož jsem prodal orig. autorádio (symphony) ke kterému byl tento changer připojen a nyní jsem demontoval changer z auta a chtěl by jsem z něj získat CDčka. CD Changer: 1J5 035 111A demontován z vozu octavia 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareček88 Vloženo 5. Květen 2013 Sdílet Vloženo 5. Květen 2013 (editace) Sevaste , nechcem zakladat novu temu tak sa spytam tu. mam v aute radio skoda gamma na kazety a k nemu cd menic origo. dal by sa nejakym spôsobom ten menic napojit na radio Alpine CDA 9886r ? . to brejd : skus najst nejaky otvor kde by sa dala strcit ihla a tak by to mozno slo otvorit Editováno: 5. Květen 2013, autor: Mareček88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berry Vloženo 9. Květen 2013 Sdílet Vloženo 9. Květen 2013 1. Někdo, kdo changer má - jeho odpojíš a svůj napojíš a vytáhneš magazín s CD 2. Každý, kdo opravuje autorádia, dělá jejich montáž apod. - bez napojení na 12V to podle mě nejde, tedy pokud ho nechceš natrvalo poslat do kytek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 10. Květen 2013 Sdílet Vloženo 10. Květen 2013 A vychytávka v podobě malého kulatého otvoru průměru cca 2 mm nebo podobná jakou mají snad všechny CD/DVD mechaniky v PC a stolních přehrávačích tam nějaká není? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.