brejd Vloženo 7. Duben 2013 Vloženo 7. Duben 2013 Zdravim, lze nějakým způsobem vyndat CDčka z changeru, když je odpojený? Jelikož jsem prodal orig. autorádio (symphony) ke kterému byl tento changer připojen a nyní jsem demontoval changer z auta a chtěl by jsem z něj získat CDčka. CD Changer: 1J5 035 111A demontován z vozu octavia 1 Citovat
Mareček88 Vloženo 5. Květen 2013 Vloženo 5. Květen 2013 (editace) Sevaste , nechcem zakladat novu temu tak sa spytam tu. mam v aute radio skoda gamma na kazety a k nemu cd menic origo. dal by sa nejakym spôsobom ten menic napojit na radio Alpine CDA 9886r ? . to brejd : skus najst nejaky otvor kde by sa dala strcit ihla a tak by to mozno slo otvorit Editováno: 5. Květen 2013, autor: Mareček88 Citovat
Berry Vloženo 9. Květen 2013 Vloženo 9. Květen 2013 1. Někdo, kdo changer má - jeho odpojíš a svůj napojíš a vytáhneš magazín s CD 2. Každý, kdo opravuje autorádia, dělá jejich montáž apod. - bez napojení na 12V to podle mě nejde, tedy pokud ho nechceš natrvalo poslat do kytek Citovat
Wojnar Vloženo 10. Květen 2013 Vloženo 10. Květen 2013 A vychytávka v podobě malého kulatého otvoru průměru cca 2 mm nebo podobná jakou mají snad všechny CD/DVD mechaniky v PC a stolních přehrávačích tam nějaká není? Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.