Topek Vloženo 8. Duben 2013 Sdílet Vloženo 8. Duben 2013 Ahoj, Potřeboval bych poradit. Na palubní desce mi občas svítí kontrolka "systém kontroly výfukových plynů". Nicméně ja jsem zjistil s výfukovými plyny to nemá asi nic společného. Na diagnostice mi to píše následující chybu. Někde jsem se dočetl že by to mohl být senzor váhy vzduchu nebo nějaký kontakt. Včera jsem se na to díval a zdálo se mi že váha vzduchu tak nějak píská. Nemáte někdo zkušenosti co by to mohlo být a co s tím? Díky za rady 2 závad nalezeno.000275 - cidlo teploty nasavaneho vzduchu (G42) P0113 - 000 - signal prilis velky info o závad ě : Stav závad: 01100000 Priorita závad: 2 Frekvence závad: 254 Kilometry: 200707 km Indikace č asu: 0 Datum: 2000.00.00 Č as: 10:36:31 info o závad ě : Otá č ky: 1134 /min Rychlost: 0.0 km/h Výkon/klapka: 36.5 % Nap ě tí: 14.06 V Teplota: 12.6*C Teplota: 56.7*C Teplota: 37.8*C Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8kubo Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 Ahojte Mám asi rovnaký problém ( nebol som na diagnostike ), auto sa nad 120kmh hodí do núdzového režimu, na 5ty a 6ty stupeň úplne bez výkonu ( OII 2.0 TDI BKD 103kW ). Po odpojení EGR ( zaslepili sme hadičky, snažím sa identifikovať závadu ) bol výkon späť, na druhý deň sa po naštartovaní rozsvietila kontrolka "systém kontroly výfukových plynů". Predpokladám, že sme odpojili nejaké čidlo, ráno som opätovne zaregistroval pokles výkonu nad 120kmh a núdzový režim. Po vypnutí a znovu naštartovaní ostala kontrolka svietiť a výkon je O.K. Registrujem podobné zvuky, pískanie len neviem či je to váha vzduchu alebo turbo????? Neajký nápad čo môžem skúsiť skôr ako mi v servise vymenia polku motora??? Ďakujem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 24. Duben 2013 Sdílet Vloženo 24. Duben 2013 váha vzduchu má označenie G70... G42 snímač teploty nasávaného vzduchu je zároveň aj G31 (snímač plniaceho tlaku) ..čiže je to ako 2v1 ... je umiestnený na hadici čo vedie k škrtiacej klapke..http://skoda.workshop-manuals.com/octavia-mk2/index.php?id=1088 (pozícia 11) ak je možnosť,tak skúsiť prehodiť z druhého auta,poprípade skontrolovať kabeláž čo k nemu vedie... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.