Přejít na obsah

Prosba ohledně tlumičů.... 1,2 TSI

Viktor Koska

Doporučené příspěvky

Potřeboval bych si ověřit informaci. Kdo máte Yetinu 1.2 Tsi a budete mít chuť a čas zajet do nějakého Autosalonu Škoda. Zeptejte se  na servise jaké tlumiče (kod výrobku) máte na autě dle vinu auta, ať vám to vyjedou z ETKY. Mě tam vyběhlo toho: Předek je 1K0413031BK  a zadek 1K0513029EN. Nemám nikoho v okolí kdo má stejnou motorizaci na Yetine. Moc by mi to pomohlo. Mám podezření, že mám jiné tlumiče než by tam měli být. Děkuji za info....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No já tam tohle skutečně mám i ETKA to vyhodila dle VIN, ale údajně to jsou tlumiče co patří na i na OII 4x4 a nebo co mají paket ochrany podvozku (nebo jak se tomu říká). Proto by mě zajímalo, zda mi někdo, kdo má stejnou motorizaci na Yetině, zjistí jestli to tam opravdu dávají. Já už je chci vyměnit, mají 160tis km. A když jsem se ptal na nové, tak druhovýroba není, originál stojí celá sada 10tis ve Š.A. Ale pokuď jsou stejné co se dávají na OII. Tak je to cca 5 tis za sadu... Ono není poprvé co škodovka dávala stejné díly na některá auta, ale cena byla různá dle značky auta...... :)

Editováno: , autor: Viktor Koska
Odkaz ke komentáři

Takže podle Etky je ten přední shodný s OII FL s "výbavou pro špatné cesty" - cena je pro oba modely stejná: 3303 Kč.
Zadní je podle toho čísla stejný, jako třeba u mé OII FL, se standardním podvozkem. Cena je pro oba modely také totožná: 1623 Kč.

Odkaz ke komentáři

Ok tak to tedy sedí. To děkuji. Jde o to, že ty tlumiče typově na OII jsou levnější jako neoriginál (bilstein, monroe a jinné). Ale pokud si půjdu s tím, že je chci na Yetinu, tak mi nebude nikdo schopný říct, že je nemají v neoriginálu, musím jen podle kodu výrobku. Zajímavá byla opravdu cena u některých prodejců. Jak original (Yeti dráhé) a neorigo (OII levné). Je to taková divočina :)))) takže mám jasno. Ještě jednou díky.

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...