Toper Vloženo 12. Duben 2013 Vloženo 12. Duben 2013 Ahoj, řeším drobný problém, potřebuji sundat přední nárazník a rád bych věděl, kde všude jsou šrouby, abych náhodou něco neutrhnul, neulomil a pod. Nemáte někdo nějaký obrázek, či jinou radu? Děkuji. Citovat
Michal Petschke Vloženo 3. Srpen 2014 Vloženo 3. Srpen 2014 Rohy nárazníku jsou přišroubivány k blatníku. Pak na masce ze shora a na plastu že Škoda. Citovat
milfka Vloženo 13. Listopad 2014 Vloženo 13. Listopad 2014 Ako sa dostanem k srobom cislo jedna ??? mate na to niaku fintu lebo je k tomu dost blby pristup Citovat
libero Vloženo 13. Listopad 2014 Vloženo 13. Listopad 2014 malá račňa s patričným bitom a ideš Citovat
jankot01 Vloženo 3. leden 2024 Vloženo 3. leden 2024 Zdravím Stala se mi nepříjemnost u vozu Škoda Yeti 2016. Mám poškozený přední nárazník a nevím jak přesně to vyřešit, zajímalo by mě, za by měl někdo nějakou představu o tom kolik by stála výměná celého nárazníku v autorizovaném servisu Škoda. Je to verze po faceliftu Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.