Jiří Vašíček Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Zdravím všechny, potřebuji radu. Chtěl bych na své fabii 1,2 (12V) mít zrcátka jak jsou na luxusních vozech i s blikačema. Něco typu M3. Viz odkaz: http://www.pietro-eshop.cz/katalog/cz/levne-autodily/zrcatka-m3-a-k6/m3-vyhrivane/produkt/zrcatka-m3-vyhrivane-elektricke---led-blinkr-skoda-fabiaMůžete midoporučit nějaký eshop, kde koupím cenově relativně? A další rada co potřebuju...auto mám béžové a nevím jestli si nechat zrcátka třeba zakoupené černé, nebo jestli to půjde přestříkat na béžovo..nevím co bude vypadat líp. Nemám žádný tunning, jen chci auto trochu oživit něčím novým. V případě přestříkání nevím kde mi to udělají,kolik to bude stát a jak zjistit kod barvy aby to bylo stejné jak béžová metalíza mého auta.Díky včasné za tipy a rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 13. Duben 2013 Sdílet Vloženo 13. Duben 2013 Kod barvy máš na štítku v servisce,nebo v kufru u rezervy.Nalakuji to v každé lakovně,nevim jak ted.....ale já dříve platil za jedno zrcátko 400kč. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.