CreAtive_34 Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Ahoj, co jsem tady tak pročítal, tak není problém pomocí kabelu zapnout zamykání dveří po rozjezdu a staging budíků. Bohužel už jsem tu nikde nenašel, co je k tomu konkrétně potřeba za kabel a program. Hledal jsem i lidi v okolí, ale nejbližší jsem našel jen někoho z vw scene (u nás ve městě) a nemůžu se dostat ke kontaktu... Poradí mi tedy prosím někdo, co vše je potřeba, či nějaký kontakt na mostecku? Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Hex-Can kabel, program VCDS, nebo někdo kdo ho má a umí to. Většinou ho použiješ jen na to nastavení toho, co potřebuješ a pak už ho nevyužiješ. A koupit třeba tady - základní verze - http://www.pc-autodiagnostika.cz/zbozi/vag-com-standard-plus . A nebo tahle už s VIS (příručka co a jak) - http://www.pc-autodiagnostika.cz/zbozi/vag-com-max2008 . A určitě jsi to tu nepročítal dostatečně, píše se tu o tom hodně a často. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CreAtive_34 Vloženo 16. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Děkuju moc. Tak jsem našel dobře, jen jsem si nebyl jistý, každopádně kvůli jednomu použití to rozhodně kupovat nebudu, takže hledat dál lidi. Ve stejném měste je podle vw fóra jeden, co nabízí diagnostiku a různé vychytávky, teď ještě sehnat ten kontakt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 V Mostě jsem našel jen uživatele "Decibel", ten ale nemá na tvé auto vybavení... koho jsi myslel z VW Clubu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CreAtive_34 Vloženo 16. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Právě jeho. Chtěl jsem mu napsat a optat se, jestli neumí a nebo nemá kontakt na někoho jiného... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Keď pôjdeš najbližšie do servisu, napr. na výmenu oleja, tak ich v servise popros aby ti aktivovali tie veci ktoré chceš. Každý normálny servis ti to spraví zadarmo. Je to pre nich otázka max. piatich minút... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.