Jehla23 Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Ahoj kluci, měnil jsem asi před 3 měsíci přední kotouče a destičky. Měl jsem silné vibrace při jízdě a při brždění ještě silnější..byli to gumy, byli totálně v pr.. přezul jsem dnes na letní a auto jede skvěle, jen při brždění při vyšší rychlosti jak 40 kmh mi vibruje brzdový pedál, ale volant je v naprostém klidu. Bylo mi zjištěno, že mi utíká na zadních bubnových brzdách kapalina a je tam v háji brzdový váleček...mohou to zadní brzdy způsobovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 16. Duben 2013 Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 Tak navině jsou ty zadní brzdy,protože ti brzdí mín jak předek. Vlastně ti brzdí jen předek. Na nic nečekej a oprav,nebo nech opravit!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 16. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Duben 2013 (editace) Vzadu brzdí pouze pravé zadní..levé je tak mastné, poblité, že ani brzdit nemůže. Takhle na tom jsou. Nechám opravit, já si na to moc netroufnu. Editováno: 16. Duben 2013, autor: Jehla23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
congradek Vloženo 23. Září 2014 Sdílet Vloženo 23. Září 2014 Ahoj tak za jizdy zkus pomalu zatahovat rucni brzdu. Pokud ti bude paka kmitat je to zadek pokud ne jsou to predky bud spatne ocistena dosedaci plocha kotouce nebo se zvlnily. Na zadku by to mohly byt jedine sisate bubny ale s tim sem se este nesetkal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.