dasu54 Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 (editace) Mám octavii I rok 2002 a palubních počítač v mílích, dá se to nějak přepnout na kilometry? Editováno: 18. Duben 2013, autor: dasu54 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasu54 Vloženo 20. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 Tak jsem to zkoušel, bohužel to nemá vůbec vliv na palubní pc, region ovlivňuje jenom jestli chci km, nebo míle na tachometru ... :-/ Nějaké další nápady ...? :-) Samozřejmě děkuji za nápad... ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasu54 Vloženo 20. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 20. Duben 2013 Tak jsem na to přišel, palubák sice píše že ukazuje v mílích, ale je to v kilometrech, auto bylo dřív v anglii a budíky má anglické, rychlost je regulerně překopaná na km, ale palubák nemá displej s km, tak ukazuje míle i když nejsou ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jandax Vloženo 31. Říjen 2015 Sdílet Vloženo 31. Říjen 2015 Zdravým, jestli jsem správně pochopil tak palubak ukazuje správné hodnoty ale ty nadpisy jsou v mílích za hodinu a v galonech. Pomohlo by vymenit displaye za evropský? Řeším tet to same na fábii, sehnal jsem budíky rs ale jsoz anglický. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.