LucasCZE Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 Ahoj, nedavno jsem koupil ojetou Octavku a pustil jsem se do vymen vsech moznych naplni. Z brzdoveho systemu vytekl neuveritelne tmavy humus, takze je mozne, ze brzdovku nikdo 7 let nemenil. Proto bych ji chtel vymenit i ve spojce. Nenasel jsem tady ale navod jak to udelat (u Octavie II). Nasel jsem, ze u jednickove Octavie se postupuje stejne jako u brzd (seslapnout pedal -> povolit sroub -> utahnout sroub -> pustit pedal -> naslapat a znova). Takto jsem to zkousel, ale po povoleni odvzdusnovaku na bloku prevodovky nic nevyteka. Pustit spojku s povolenym odvzdusnovakem se bojim, jeste bych to zavzdusnil a co potom. Je na to nejaky specialni postup? Dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
libero Vloženo 18. Duben 2013 Sdílet Vloženo 18. Duben 2013 najlepšie to je odvzdušniť mašinou..pre kvalitné odvzdušnenie spojky je potrebný tlak 2bar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 nespíš máš zarostlý odvzdušňovák - častá závada. Nejlíp se to odsaje odsávačkou, což je asi nej možnost, dostávat brzdovku do zavzdušněné spojky je pakárna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LucasCZE Vloženo 25. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 25. Duben 2013 Diky za odpoved. Uz se mi povedlo brzdovku ve spojce vymenit. Jen jsem malo povoloval odvzdusnovak... Bohuzel se mi ji povedlo i zavzdusnit, ale nejak jsem ji i odvzudsnil a zabira stejne jako pred vymenou, takze snad OK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.