mhhory Vloženo 21. Duben 2013 Sdílet Vloženo 21. Duben 2013 Ahoj, mám takový dotaz. Koupil jsem si auto, a když zapnu potkávací světla tak vše funguje, vypnu motor a stává se mi že nechám puštěná světla. Dřív jsem byl zvyklý, že při otevření dveří začne pípat. Nyní se to neděje. Pokud přepínač světel přepnu do polohy parkovací světla, tak to funguje - tzn. zvuk upozornujě. Stropní světlo při otevření dveří rovněž funguje. Nejde mi zvuk, pouze pokud mám puštěné potkávací světla. Nevíte v čem by mohl být problém ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Birkin Vloženo 21. Duben 2013 Sdílet Vloženo 21. Duben 2013 Pokud se nepletu, tak i když necháš světla puštěné, po vytažení klíčku zhasnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhhory Vloženo 21. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2013 Pokud se nepletu, tak i když necháš světla puštěné, po vytažení klíčku zhasnou. no pokud tam není nastaven nějaký časový interval, tak bohužel nevypnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokta7 Vloženo 21. Duben 2013 Sdílet Vloženo 21. Duben 2013 (editace) pokud je neháš puštěné tak by se po vytáhnutí z immobilizéru měli vypnout. nemáš náhodou coming home a leaving home na 5 minut? Editováno: 21. Duben 2013, autor: kokta7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhhory Vloženo 21. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 21. Duben 2013 pokud je neháš puštěné tak by se po vytáhnutí z immobilizéru měli vypnout. nemáš náhodou coming home a leaving home na 5 minut? coming home a leaving home mám nastavené na 10s Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
paul_tdi Vloženo 21. Duben 2013 Sdílet Vloženo 21. Duben 2013 Ahoj,já dneska taky zjistil že mi to nefunguje,přesně co píšeš ty.Ale teď sem se byl dívat znovu a ty světla opravdu nesvítí,takže proto to nesignalizuje.Zkus se podívat jestli světla opravdu svítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhhory Vloženo 22. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 no až přijedu tak se na to podívám, otázkou je zda když mám nastavené comming home a leaving home .... .interval na 10s, tak logicky by to pípat nemělo protože to je tak nastavené, že se to automaticky zapne. Pokud bych interval vypnul, tak by to musel už pípat. Vyzkouším obě varianty a dám vědět. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Když vytáhneš klíče ze zapalování, světla se ti automaticky vypínají. Proč by to mělo vydávat zvuky? Ani u auta, kde jsem měl funkci C&L Home, ani teď, kde tu možnost nemám to nepípalo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhhory Vloženo 22. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 mně se právě nevypínají, to je to proč to tu řeším.... a když se nevypínají tak bych je vypnul ručně, ale očekával bych že mě to upozorní zvukem, ale ani to se nekoná.... takže hledám co kde může být špatně, možná je někdě něco špatné nastavené. Nevypínají se světla když auto zamknu dálkovým ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawlisko Vloženo 22. Duben 2013 Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Jeslti máš funkci C&L Home tak se ti to vypne po té nastavené době, ne? Zkus tu funkci vypnout. Nejlepší to je vyzkoušet .) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhhory Vloženo 22. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 Jeslti máš funkci C&L Home tak se ti to vypne po té nastavené době, ne? Zkus tu funkci vypnout. Nejlepší to je vyzkoušet .) no doufám, že to tak bude... až budu u auta tak to vyzkouším, večer napíši. Možná to tak opravdu bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhhory Vloženo 22. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 22. Duben 2013 tak po vypnutí leaving a comming home, už světla zhasínají při vypnutí klíčku.... takže se to chová správně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimco Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 A čo keď je comming & leaving home vypnutý, nič nesignalizuje ale svetlá zostanú svietiť ? (v polohe zapnuté!) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mhhory Vloženo 23. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 pokud je comming a leaving home vypnutý, tak nesignalizuje zapnutá světla, protože pokud vypnu motor a vytáhnu klíček tak se ihned vypnou, bez ohledu na to zda jsem světla vypnul manuálně nebo nechal v pozici rozsvícených. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dimco Vloženo 23. Duben 2013 Sdílet Vloženo 23. Duben 2013 No nevypnú, už 2x sa tak otcovi vybila baterka a musel som ho ísť štartovať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dyzoon Vloženo 26. Květen 2013 Sdílet Vloženo 26. Květen 2013 Ja to mam nastaveny tak ze kdyz je tma a odemkmu auto svetla se roznou na 20s pokud do něho nevlezu zhasnou. A když vypnu motor vytahnu klic svetla sviti 10s funguje to bez problémů vice se oto nestaram. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.