Popu Vloženo 1. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2013 Ale ale co to tu vidim vazeni jsem tu v debate ? 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 1. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Říjen 2013 Nooo jo, jako průkopník, který ten volant má Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popu Vloženo 1. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2013 mozna tady na foru, ale jinde jich to ma nespocet, ti co nejsou zaregistrovani, ci trebaani nechteji zverejnovat,.... ale pravda ze v FI asi jedinej si troufam rici kazdopadne, vsechno je stejny akorat se nepatrne lisi bakel, jinak je vse stejny jenom se meni desing ..... nejlepsi volant bude mit udajne pry nova F III .............tak sem zvedav kdyz uz tu pisu, chcete nekdo s necim poradit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SOLTEK Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 Hlásím, že jsem provedl úspěšnou výměnu Z nového airbagu jsem odepl žlutou svorkovnici s červenou pojistkou: A dal tam fialovou svorkovnici ze starého + jsem ještě neměl na novém bagu pérka, tak jsem tam dal také ty ze starého: Nešel mi povolit šroub na volantu, ukázalo se že nářadí z lidlu a pod. není na pořádnou zátěž stavěno , naštěstí kladivo pomohlo Tak jsem tedy prohodil volanty, nasadil airbag, zacvakl, otočil klíčkem. Šel jsem zapojit baterku a teď můžu mít klidné spaní Děkuju všem za technickou podporu 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 2. Říjen 2013 Autor Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 Moc pěkné! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 2. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2013 Nadhera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullets Vloženo 7. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Klucí já budu asi taky montit tak když bych si na to netroufnul udělal by mi to kolega Galvi osobně? Konečně jsem sehnal to co jsem chtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 7. Listopad 2013 Autor Sdílet Vloženo 7. Listopad 2013 Není problém, klidně pomůžu 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 10. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2013 tak právě přehozeno a není to fakt nic těžkýho, nejdýl mi trvalo airbag vycvaknout..pak to bylo za 10 minut včetně nacvaknutí zpět 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 15. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 15. Listopad 2013 A nejake foto ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 16. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 16. Listopad 2013 (editace) foky mám jen 2..holt nebyl čas, dělal jsem to podle fotonávodu z kraje vlákna, je to strašně intuitivní práce.....btw. novou krytku jsem měl s úsměvem z volantechu za 1 200kč a starou jbez sem pak zde prodal ještě za 400 čili spokojenost. Editováno: 16. Listopad 2013, autor: cz pida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
repkin Vloženo 26. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 26. Červenec 2014 Ahoj v OI mám klasické staré čtyřrameno, budu dávat třírameno z prvního příspěvku. Musím dávat nový podvolantový kroužek, nebo na něj bude pasovat ten starý? Jde vyndat ze starého airbagu ten kabel a přendat ho na nový, nebo se to bude muset nějak předělat? Popř. jak? Díky za každou cennou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
repkin Vloženo 5. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2014 Už je vyměněno. Konektor se přepájel na starou kabeláž a je to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 24. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 Kdyby někdo sháněl, objevil jsem na e-bay k prodeji krytky airbagu s novým logem, sice za drahý peníz, ale vzhledem k tomu, že u nás jsou nesehnatelné, tak lepší než nic.... ODKAZ TADY 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 75€ To sú snáď z kevlaru a znak zo striebra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dominique Vloženo 24. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2014 za 75€ predám celý airbag Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
repkin Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 Vyřešil jsem to tak, že tam nechám ten původní, nové znaky s úsměvem se asi nedělaly, a 75éček nejsem blázen. Ale i takk dík za tip. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 25. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2014 (editace) A čo tak to vyriešiť nejakou živicovou nálepkou ? napr. http://auto.bazos.sk/inzerat/40104856/NOVE-SKODA-LOGO-do-volantu-42mm-zivicove.php Ale každá reklamná agentúra by ti to vedela urobiť podľa tvojich predstáv Editováno: 25. Srpen 2014, autor: PyroSVK 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 26. Srpen 2014 Autor Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 Ty nálepky na tom nedrží, je to vypouklé a odlupují se dřív či později 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
repkin Vloženo 26. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2014 To vypadá fajně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Ano tu nalepku mam a je to tak akorat na pikacu. Ono to tam spise vubec nelepi a hned se odlepuje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PyroSVK Vloženo 27. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2014 Treba pomôcť s nejakým Mamutom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kokotkokot Vloženo 2. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2014 (editace) NA PREDAJ NOVE SKODA LOGO - PLASTOVE !!! Žiadna silikonová/živicová nálepka, ale original tvrdé plastové 3D LOGO, v prípade záujmu píšte na email:ppbujnak@gmail.com , priemer 43 milimetrov , cena 15€ posielam aj na dobierku CZ/SK Editováno: 2. Říjen 2014, autor: kokotkokot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ASPIRE Vloženo 3. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2014 A postovne do CZ bude stat kolik ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 4. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 4. Říjen 2014 Aspire neco takoveho jsem posledne videl na aliexpressu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.