Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

zdravím vás,

neviem ako je to v čechách, ale na slovensku zvykneme mať vo "veľkom" technickom preukaze napísanú okrem iného aj spotrebu, či už v meste, mimo mesta a aj priemernú v rôznych kombináciach týchto troch možností a mna by zaujímalo akú spotrebu máte napísanú ako spotrebu v meste?

záujem vysvelím neskôr  :kol-31:  :kol-47:

Vloženo (editace)

Pokud vím tak ve velkém TP je napsána i spotřeba. A město tam mám myslím 6.5 litru, jsem práci, doma po podívám přesněji.

Takže EDIT:

Koukal jsem a mám tam:

6,5/4,1/5,0

Město/ mimo město/ kombinovaná ;)

Editováno: , autor: LiborTDI
  • o 3 týdny později...
Vloženo

mam tam 6,4 a u kombika myslim,ze to je blbe napsano z kratke nicmene ta spotreba  je pro to auto mozna pouze tehdy ,kdyz se jede trasa do 5 km  a je to sama cervena a rozjezdy. jinak jezdim i mesto kolem 5

Vloženo

jo aha to mas EURO 4 ze? no,ale to uz ti z vyfuku aspon nesmrdi to ja vim jaky je kurevsky rozdil mezi EURo 2 a EURo 4 auro 4 se da normalne cichyt EURo 2 je proste cista avie a EURo 3 je takove nic moc porad kdyz nastartujes v garazi se udusis hned:D co bych dal za rok 2006 bych nemusel resit korozi a cely auto prelepovat

Vloženo

Myslím že 4 a 5 jsou kratší :) To by pak sedělo na tu spotřebu, protože čím delší je, tím je logicky nižší spotřeba :D

Jinak po městě jezdím buď 60 a na 4 nebo do 50 na 3 ale to je pravda že už zbytečně točí :)

Vloženo

Tak jsem to zkoušel..

• 50/km/h po městě na 4stup. a auto točilo cca 1300ot a spotřeba podle PP na rovince byla 2,3l/100km (aktuální)
  • 50km/h po městě na 3stup. a auto točilo okolo 2000ot a spotřeba podle PP na rovince byla 4,9l/100km (aktuální)

Takže takhle to mám já  :kol-47:  Navíc se mi nezdálo že by na 4stup. bylo auto nějak podtočeno, nedunělo a jelo hezky .)

Vloženo

presne sem to vcera taky zkousel. na 4 po rovince mam,ale vic jak ty 2,7 zhruba

a na trojku je to okolo 5,4 nekdy aj vic

kazdopadne vcera sem zkousel vylozene prasacky styl jizdy zkousel sem jet 180 dokonce 190 najel sem tak z 60 km asi 15km a vysledna spotreba celkova denni byla pouze 5,2  v tom je zapocitano  4x start z toho 2x studeny.  a statni pul hodiny na volnobeh. takze fakt prvni auto co  zere jak ma s tim sem max spokojeny  jen musim zainvestovat do karoserie a doladit par veci na podvozku.

Vloženo

No co jsem koukal na tvoje prispevky, teda hlavne na vlakno o koupi, nezavidím takový kup, sice mě potkalo něco podobného, ale jsem na tom ve finále jako bych koupil funglovku oproti tobe :D

Jinak by bylo fajn,kdyby jsi si udělal vlastni vlakno a tam Fabii popsal  :kol-47:

K té spotřebě že jsi jí honil, to sice jo, ale najel si s ní relativně málo km, když si vezmeš že jsi honil jen 1/4 cesty tak to je jasné že ti to ukázalo tolik :)

Pro příště zkus větší trasu a dodej vyfocený palubní počítač a jeho hodnoty, počína je třeba teplotou venku, přes spotřebu, dojezd, domu jízdy, počet najetých km a průměrnou rychlost :)

Vloženo

Tak 120km/h není honění :D To je normální provozní rychlost (dálniční že, nejsem banda pirátů, ledaže by jsi měl soukromou cestu :D )

Pokud bereš 120km/h jako honění, tak z toho co jezdím já, tak pokud jedu 100km po dálnici a mám 130km/h tempomat tak jsem na průměru 4,8l/100km :)

Vloženo

ja to nefotim:D vzdyt to je lakovany. az se to prelepy folii tak to nafotim. rok 2002 uvedeni do provozu,ale zjisteni,ze to bylo vyrobeno presne o rok driv . 182 tis necelych. ta spotreba kdyz bude proad do 5 litru budu spokojeny,ale ted chci kupovat origo kola s gumama 195, takze asi bude zrat o pul litra vic. zatim sem nesehnal je to drahy jak potvora. kdyztak muzem kecnout na chatu

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...