razzo7335 Vloženo 28. Duben 2013 Sdílet Vloženo 28. Duben 2013 Zdravím, mám octavii 1.9 TDI r. 98 V poslední době se mi při řazení zejména 3, 4, 5 (jedno jestli dolu nebo nahoru) stává, že když pouštím spojku a v momentě kdy začně zabírát se ozve takové vrznutí nebo písknutí. Tento jev je docela nepravidelný, někdy to dělá za studena, někdy za tepla a někdy se to třeba týden neozve. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Předem děkuji za tipy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Don Magneton Vloženo 6. Květen 2013 Sdílet Vloženo 6. Květen 2013 Mě to dělá taky. Údajně je to spojkové ložisko. Tak mi to hovořil můj dvorní mechanik... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lahvon Vloženo 23. Květen 2013 Sdílet Vloženo 23. Květen 2013 me to dela taky obcas kdyz povoluju spojku takze budes mit asi Pravdu Magnetone Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.