razzo7335 Posted April 28, 2013 Share Posted April 28, 2013 Zdravím, mám octavii 1.9 TDI r. 98 V poslední době se mi při řazení zejména 3, 4, 5 (jedno jestli dolu nebo nahoru) stává, že když pouštím spojku a v momentě kdy začně zabírát se ozve takové vrznutí nebo písknutí. Tento jev je docela nepravidelný, někdy to dělá za studena, někdy za tepla a někdy se to třeba týden neozve. Nevíte někdo čím by to mohlo být? Předem děkuji za tipy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Don Magneton Posted May 6, 2013 Share Posted May 6, 2013 Mě to dělá taky. Údajně je to spojkové ložisko. Tak mi to hovořil můj dvorní mechanik... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lahvon Posted May 23, 2013 Share Posted May 23, 2013 me to dela taky obcas kdyz povoluju spojku takze budes mit asi Pravdu Magnetone Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts