Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

jaké máte zkušenosti s tímto obchodem? Vím, že zde hjsou uvedeni jako obchod poskytující slevy, ale zajímají mě spíše reálné zkušenosti nakupujících.

Díky za reakce

jen a jen pozitivni ;) , bral jsem už od nich kvanta věci , a vždy vše přišlo v pořadku a hlavně rychle ;)

Taky se přidám, co jsem si objednal tak přišlo, mají věci i dobře popsané, i co se týká dopravy tak v pohodě, dobře zabaleno a nikdy jsem nečekal víc jak pár dní  :kol-47:

Také jsem s nimi zatím neměl problém.. Vždy dobře zabaleno a objednávky bez problému.. I když mě přijdou trošku dražší, tak zase mají snad úplně všechno potřebné i nepotřebné  :kol-28:

Také tak, plná spokojenost - zrovna předevčírem jsem u nich nakupoval kvanta věcí znovu  :kol-47:

• Autor

Mám zatím neuzavřenou objednávku - originál koberečky a šrouby na kola na moji Oktušku.

Uvidíme, co ještě najdu.

Já jsem u nich nedávno taky ojednával a naprostá spokojenost.

X objednávek a vše v pohodě. Sleva? Jak ji uplatnit?

...taky naprostá spokojenost, o objednávce víš vše od přijetí do dodání, a sleva?...víš jaká je doba, o co si neřekneš to nedostaneš...

• Autor

Se slevou zatim nepocitam (nemam skoda-home karticku) ...spis premyslim co jeste Oktušce koupit.

jen to nej jezdím tam každých 14dnů v uterý 

Též se přidám, naprostá spokojenost :) vše dobře popsané, hlavně fotky. Jasně určené, co je originál díl a co je druhovýroba či dovoz. Objednávka rychle vyřešena a vše vždy příšlo v naprostém pořádku. 

• 2 týdny později...

Musim se taky přidat, nemám nic co bych vytknul. Všechno přišlo vždycky brzo a když něco něměli skladem, tak zavolali na nabídli něco jinýho. Takže za mě velký + :kol-47:

Lepší než cc-autodily.cz? Tam já nakupuji nejraději:)

marthass: cc-autodily jsou něco jiného :) ty nabízejí i nápravy a celkově všechny věci na vozy koncernu. Ob-autodily jsou spíše na příslušenství a šlechtění vozu. V OB najdeš nárazníky, plasty, hoooodně věcí do interiéru, síťky, blinkry apod. věci :) ale třeba rameno nápravy tam nemají. Z těch dílů mají maximálně brzdy, rozvody apod. :)

taky naprosta spokojenost, udelano nekolik nakupu, vzdy bez problemu! :kol-47:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.