LiveBomb Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 Ahoj, jaké máte zkušenosti s tímto obchodem? Vím, že zde hjsou uvedeni jako obchod poskytující slevy, ale zajímají mě spíše reálné zkušenosti nakupujících. Díky za reakce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jozzi Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 jen a jen pozitivni , bral jsem už od nich kvanta věci , a vždy vše přišlo v pořadku a hlavně rychle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trautenberk Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 Taky se přidám, co jsem si objednal tak přišlo, mají věci i dobře popsané, i co se týká dopravy tak v pohodě, dobře zabaleno a nikdy jsem nečekal víc jak pár dní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 Také jsem s nimi zatím neměl problém.. Vždy dobře zabaleno a objednávky bez problému.. I když mě přijdou trošku dražší, tak zase mají snad úplně všechno potřebné i nepotřebné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_Denis_ Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 Také tak, plná spokojenost - zrovna předevčírem jsem u nich nakupoval kvanta věcí znovu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 30. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 Mám zatím neuzavřenou objednávku - originál koberečky a šrouby na kola na moji Oktušku. Uvidíme, co ještě najdu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo Tdi Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 Já jsem u nich nedávno taky ojednával a naprostá spokojenost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Koty Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 X objednávek a vše v pohodě. Sleva? Jak ji uplatnit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chleidy Vloženo 30. Duben 2013 Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 ...taky naprostá spokojenost, o objednávce víš vše od přijetí do dodání, a sleva?...víš jaká je doba, o co si neřekneš to nedostaneš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LiveBomb Vloženo 30. Duben 2013 Autor Sdílet Vloženo 30. Duben 2013 Se slevou zatim nepocitam (nemam skoda-home karticku) ...spis premyslim co jeste Oktušce koupit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roomwagen Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 jen to nej jezdím tam každých 14dnů v uterý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 3. Květen 2013 Sdílet Vloženo 3. Květen 2013 Též se přidám, naprostá spokojenost vše dobře popsané, hlavně fotky. Jasně určené, co je originál díl a co je druhovýroba či dovoz. Objednávka rychle vyřešena a vše vždy příšlo v naprostém pořádku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chiquillo Vloženo 13. Květen 2013 Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 Musim se taky přidat, nemám nic co bych vytknul. Všechno přišlo vždycky brzo a když něco něměli skladem, tak zavolali na nabídli něco jinýho. Takže za mě velký + Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marthass Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Lepší než cc-autodily.cz? Tam já nakupuji nejraději:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mc2uba Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 marthass: cc-autodily jsou něco jiného ty nabízejí i nápravy a celkově všechny věci na vozy koncernu. Ob-autodily jsou spíše na příslušenství a šlechtění vozu. V OB najdeš nárazníky, plasty, hoooodně věcí do interiéru, síťky, blinkry apod. věci ale třeba rameno nápravy tam nemají. Z těch dílů mají maximálně brzdy, rozvody apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Goose Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 taky naprosta spokojenost, udelano nekolik nakupu, vzdy bez problemu! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.