Woody Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 X-studio.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Já nevím jistě, jestli to byl Vařecha, ale někdo od Zlína dělal fólie i mně. Bylo nás asi 5 aut a borec přijel za náma+množstevní sleva. Takže když seženeš více zájemců, tak se dá asi domluvit,aby přijel třeba i do Ostravy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Tam kde jsem kupoval auto me dali cenu od zadnich oken cele dozadu za 3500,- a ze jim to jezdi delat typek ze zlina, tak to mozna bude on Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sanek81 Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Já mám přední boční+celý zadek a bylo to něco kolem 3300,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 31. Červenec 2014 Sdílet Vloženo 31. Červenec 2014 Mno presni si legalne stmavit nemuzu. Tam uz myslim od vyroby je propustnost na tom maximalnim limitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Weithfisto Vloženo 1. Srpen 2014 Sdílet Vloženo 1. Srpen 2014 Tak jsem se objednal k x-studio za 2000,- . Tak uvidíme jak to dopadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divoch01 Vloženo 25. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 25. Prosinec 2016 Já třeba teď mám akci na folie vč.montáže za 500kč 3okna.. potřebuji nazbírat reference, tak proto tak nízká cena.. klidně pište SZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 26. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2016 Aby to nebyly folie, co po par letech zesvetli tak, jako by tam nebyly. Za tuhle cenu jsem nakoupil tmave folie pro zadni bocni skla a zadni sklo v Penny Marketu a po ctyrech letech na Felicii byly svetle. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divoch01 Vloženo 26. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2016 Jsou to folie Suntec se kterýma pracuje 80% lidi... Takze kvalitni budou.. k foliim davam veskere atesty a homologaci.. jinak ti ty folie nenutim.. jinde chteji za tyhle folie až 3500kc a ty jeste ohrnujes nos.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
osobne Vloženo 26. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 26. Prosinec 2016 Sorry, nebylo to mireno proti tobe, jen jako obecny dotaz. Nemam s foliemi Suntec zadne zkusenosti, tak by me zajimalo, zda si jde zvolit stupen zatmaveni? Konkretne nejake z vnejsi strany uplne nepruhledne? Jak dlouho pak nepruhledne vydrzi, kdyz budu parkovat venku na ulici na slunci, tzn. zadny stin, nevyblednou po par letech? Ptam se, protoze mam spatne zkusenosti s foliemi z Penny. Po 4 letech na Felicii postupne tak vybledly, ze si kolegove v zamestnani fakt mysleli, ze jsem je odlepil kvuli technicke prohlidce. A to byly zezacatku skoro nepruhledne. Ta folie zustala tmava pouze na jednom miste, na sklu patych dveri, kde parkuje zadni sterac, takze jsem tam mel jakoby presne obkreslen zadni sterac primo na sklu. Vsude jinde, kde na folii svitilo slunce, tak vybledla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.