Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Já nevím jistě, jestli to byl Vařecha, ale někdo od Zlína dělal fólie i mně. Bylo nás asi 5 aut a borec přijel za náma+množstevní sleva. Takže když seženeš více zájemců, tak se dá asi domluvit,aby přijel třeba i do Ostravy.

• o 2 roky později...
Vloženo

Aby to nebyly folie, co po par letech zesvetli tak, jako by tam nebyly. Za tuhle cenu jsem nakoupil tmave folie pro zadni bocni skla a zadni sklo v Penny Marketu a po ctyrech letech na Felicii byly svetle.

Vloženo

Jsou to folie Suntec se kterýma pracuje 80% lidi... Takze kvalitni budou.. k foliim davam veskere atesty a homologaci.. jinak ti ty folie nenutim.. jinde chteji za tyhle folie až 3500kc a ty jeste ohrnujes nos..

Vloženo

Sorry, nebylo to mireno proti tobe, jen jako obecny dotaz. Nemam s foliemi Suntec zadne zkusenosti, tak by me zajimalo, zda si jde zvolit stupen zatmaveni? Konkretne nejake z vnejsi strany uplne nepruhledne? Jak dlouho pak nepruhledne vydrzi, kdyz budu parkovat venku na ulici na slunci, tzn. zadny stin, nevyblednou po par letech? Ptam se, protoze mam spatne zkusenosti s foliemi z Penny. Po 4 letech na Felicii postupne tak vybledly, ze si kolegove v zamestnani fakt mysleli, ze jsem je odlepil kvuli technicke prohlidce. A to byly zezacatku skoro nepruhledne. Ta folie zustala tmava pouze na jednom miste, na sklu patych dveri, kde parkuje zadni sterac, takze jsem tam mel jakoby presne obkreslen zadni sterac primo na sklu. Vsude jinde, kde na folii svitilo slunce, tak vybledla.

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...