Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Musím se k vám přidat, taky jsem psal šéfovi o nálepku a žádná odpověď. Přisuzoval jsem to tomu, že ještě nejsem platící člen,,,nebo jak to je :unsure:

Ten obchod je jednoho z nasich clenu ;) Proto tam ta samolepka je i kdyz by ji tam nikdo nehledal ;)-_-

Ty samolepky ma na starosti tusim Olin a ten se holt foru nevenuje :(

Ty samolepky ma na starosti tusim Olin a ten se holt foru nevenuje :(

jj. přesně jemu jsem psal a nic. Jinak na tom petmarketu jsem nakupoval asi před 2 měsícema a mohu jen doporučit... ;) (kupoval jsem potřeby pro kočky :D )

Stejně jsem ji zkusil objednat, tak třeba se stane zázrak a přijde :)

Já ji mám od Olina, spojil jsem se s ním snadno přes ICQ, kde jsem se snadno domluvil.

Poslal jsem mu penízky v obálce, ted nevím asi 50kč a on mi poslal obratem nálepku.

Kontakt na Olina:

http://www.skoda-fabia-club.cz/kontakt.php

Já ji mám od Olina, spojil jsem se s ním snadno přes ICQ, kde jsem se snadno domluvil.

Poslal jsem mu penízky v obálce, ted nevím asi 50kč a on mi poslal obratem nálepku.

Kontakt na Olina:

aneb priklad toho, ze kdo samolepku opravdu chce, tak si ji sezene a s Olinem se spoji :)

Kontakt na Olina:

aneb priklad toho, ze kdo samolepku opravdu chce, tak si ji sezene a s Olinem se spoji :)

no jo no <_<:D-_-

@Srandek - Teď tam koukám a prej mají dovolenou :( A je tam naspáno že všechny objednávky do jejich příjezdu budou smazány.... :(

hoši hoši vopravdu jak v mateřsky školce http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=96&st=25

to je takovej problem vzit mobil zavolat Olinovi a zeptat se ho?

asi ne, to o tom budete radeji dva mesice debatit a cekat, ze Vam ji nekdo priveze a nebo jeste lepe nalepi na auto.

• 2 týdny později...
  • Autor

no tak ja si teda nepripadam jak MS.Psal sem olinovi na icq a asi po treti zprave co sem mu poslal tak dosla od neho odpoved ve stylo jo samolepky máme www.skodahome.cz.Tak ja uz si pripadam jak blbec.Co si z toho jako mam odvodit??Pokud teda nekdo vite jak sehnat klubovou samolepku tak vam mnohokrat dekuji

:worthy

Tak abych to uvedl na pravou míru a nedělal mrtvýho brouka.

Ty samolepky jsem na tom e-shopu chtěl prodávat já, nabídl jsem to jako službu členům clubu, ale po této diskusi >>>>>>>>>>>>click>>>>>>>>>>>>> jsem to vzdal těď je v e-shopu položka jako zkušební a je na ní SCHVÁLNĚ NAPROSTO NEREÁLNÁ CENA aby si jí nikdo neobjednával. :(

no tak ja si teda nepripadam jak MS.Psal sem olinovi na icq a asi po treti zprave co sem mu poslal tak dosla od neho odpoved ve stylo jo samolepky máme www.skodahome.cz.Tak ja uz si pripadam jak blbec.Co si z toho jako mam odvodit??Pokud teda nekdo vite jak sehnat klubovou samolepku tak vam mnohokrat dekuji

Mě Olin neodpověděl ani na e-mail, ani na SZ, ani nereagoval po ICQ a dokonce ani na telefon. Myslim, že tady už nejde ani o samolepku, ale o chování. I obyčejná věta typu nemam čas by byla o něco příjemnější, když už člověk zaplatil 300.- po těch stovkách e-mailů, co mu chodilo do schránky.

• Autor

presne tak,stacilo by neco napsat at aspon vis jak jsi na tom..asi se tady na to vykaslu a necham si ji udelat,to bude jistejsi at tady nesomram a nepripadam si tady jako absolutni vul,kazdy ma na neco vymluvu a pak kdyz nekdo neco potrebuje tak naraz nikdo nic :angry:

nechápu co si chceš vyvozovat napsal, že samolepky jsou!!!WWW.skodahome.cz je teď klubová samolepka!!!

prostě sem jen teď nechodí na forum, tak mu volejte na telefon :kuk:

• Autor

aha,tak to potom se velice omlouvam,ja nevedel,ze se delaji uz novy ;)nejak mi to uniklo ale tak tedy koupit si ji muze kde??jen u Olina ze jo??

nemužu se mu taky dovolat, ještě to s olinem proberu a dám vědět ;) , páč už mě to taky točí, je potřeba to vyřešit ;)<_<

tak s olinem sem mluvil, řikal že má moc práce, a že se ozve, o těch co mu psali prej ví, takže jim to snad dojde

řikal že sem napíše co a jak+ možná bude i článek na klubovejch stránkách, tak vydržte ;)

• Autor

ok diky za potesujici zpravy B) jen abych to nebylo az treba o vanocich... :smich: ale chapu to..tak budu cekat -_-

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.