Přejít na obsah

Skoda-samolepka

rcd.net

Doporučené příspěvky

Já ji mám od Olina, spojil jsem se s ním snadno přes ICQ, kde jsem se snadno domluvil.

Poslal jsem mu penízky v obálce, ted nevím asi 50kč a on mi poslal obratem nálepku.

Kontakt na Olina:

http://www.skoda-fabia-club.cz/kontakt.php

aneb priklad toho, ze kdo samolepku opravdu chce, tak si ji sezene a s Olinem se spoji :)

no jo no <_<:D-_-

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• o 2 týdny později...

no tak ja si teda nepripadam jak MS.Psal sem olinovi na icq a asi po treti zprave co sem mu poslal tak dosla od neho odpoved ve stylo jo samolepky máme www.skodahome.cz.Tak ja uz si pripadam jak blbec.Co si z toho jako mam odvodit??Pokud teda nekdo vite jak sehnat klubovou samolepku tak vam mnohokrat dekuji

:worthy

Odkaz ke komentáři

Tak abych to uvedl na pravou míru a nedělal mrtvýho brouka.

Ty samolepky jsem na tom e-shopu chtěl prodávat já, nabídl jsem to jako službu členům clubu, ale po této diskusi >>>>>>>>>>>>click>>>>>>>>>>>>> jsem to vzdal těď je v e-shopu položka jako zkušební a je na ní SCHVÁLNĚ NAPROSTO NEREÁLNÁ CENA aby si jí nikdo neobjednával. :(

Odkaz ke komentáři

no tak ja si teda nepripadam jak MS.Psal sem olinovi na icq a asi po treti zprave co sem mu poslal tak dosla od neho odpoved ve stylo jo samolepky máme www.skodahome.cz.Tak ja uz si pripadam jak blbec.Co si z toho jako mam odvodit??Pokud teda nekdo vite jak sehnat klubovou samolepku tak vam mnohokrat dekuji

Mě Olin neodpověděl ani na e-mail, ani na SZ, ani nereagoval po ICQ a dokonce ani na telefon. Myslim, že tady už nejde ani o samolepku, ale o chování. I obyčejná věta typu nemam čas by byla o něco příjemnější, když už člověk zaplatil 300.- po těch stovkách e-mailů, co mu chodilo do schránky.

Odkaz ke komentáři

nechápu co si chceš vyvozovat napsal, že samolepky jsou!!!WWW.skodahome.cz je teď klubová samolepka!!!

prostě sem jen teď nechodí na forum, tak mu volejte na telefon :kuk:

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...