OloZX6R Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Musím se k vám přidat, taky jsem psal šéfovi o nálepku a žádná odpověď. Přisuzoval jsem to tomu, že ještě nejsem platící člen,,,nebo jak to je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Ten obchod je jednoho z nasich clenu Proto tam ta samolepka je i kdyz by ji tam nikdo nehledal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martinoslav Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Ty samolepky ma na starosti tusim Olin a ten se holt foru nevenuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OloZX6R Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Ty samolepky ma na starosti tusim Olin a ten se holt foru nevenuje jj. přesně jemu jsem psal a nic. Jinak na tom petmarketu jsem nakupoval asi před 2 měsícema a mohu jen doporučit... (kupoval jsem potřeby pro kočky ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Stejně jsem ji zkusil objednat, tak třeba se stane zázrak a přijde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fernetak Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Já ji mám od Olina, spojil jsem se s ním snadno přes ICQ, kde jsem se snadno domluvil. Poslal jsem mu penízky v obálce, ted nevím asi 50kč a on mi poslal obratem nálepku. Kontakt na Olina: http://www.skoda-fabia-club.cz/kontakt.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Já ji mám od Olina, spojil jsem se s ním snadno přes ICQ, kde jsem se snadno domluvil.Poslal jsem mu penízky v obálce, ted nevím asi 50kč a on mi poslal obratem nálepku. Kontakt na Olina: http://www.skoda-fabia-club.cz/kontakt.php aneb priklad toho, ze kdo samolepku opravdu chce, tak si ji sezene a s Olinem se spoji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 Já ji mám od Olina, spojil jsem se s ním snadno přes ICQ, kde jsem se snadno domluvil.Poslal jsem mu penízky v obálce, ted nevím asi 50kč a on mi poslal obratem nálepku. Kontakt na Olina: http://www.skoda-fabia-club.cz/kontakt.php aneb priklad toho, ze kdo samolepku opravdu chce, tak si ji sezene a s Olinem se spoji no jo no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bohosu Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 @Srandek - Teď tam koukám a prej mají dovolenou A je tam naspáno že všechny objednávky do jejich příjezdu budou smazány.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Host Bobik Vloženo 30. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 30. Srpen 2006 hoši hoši vopravdu jak v mateřsky školce http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=96&st=25 to je takovej problem vzit mobil zavolat Olinovi a zeptat se ho? asi ne, to o tom budete radeji dva mesice debatit a cekat, ze Vam ji nekdo priveze a nebo jeste lepe nalepi na auto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 8. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2006 no tak ja si teda nepripadam jak MS.Psal sem olinovi na icq a asi po treti zprave co sem mu poslal tak dosla od neho odpoved ve stylo jo samolepky máme www.skodahome.cz.Tak ja uz si pripadam jak blbec.Co si z toho jako mam odvodit??Pokud teda nekdo vite jak sehnat klubovou samolepku tak vam mnohokrat dekuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alpako Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 Tak abych to uvedl na pravou míru a nedělal mrtvýho brouka. Ty samolepky jsem na tom e-shopu chtěl prodávat já, nabídl jsem to jako službu členům clubu, ale po této diskusi >>>>>>>>>>>>click>>>>>>>>>>>>> jsem to vzdal těď je v e-shopu položka jako zkušební a je na ní SCHVÁLNĚ NAPROSTO NEREÁLNÁ CENA aby si jí nikdo neobjednával. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
srandek Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 no tak ja si teda nepripadam jak MS.Psal sem olinovi na icq a asi po treti zprave co sem mu poslal tak dosla od neho odpoved ve stylo jo samolepky máme www.skodahome.cz.Tak ja uz si pripadam jak blbec.Co si z toho jako mam odvodit??Pokud teda nekdo vite jak sehnat klubovou samolepku tak vam mnohokrat dekuji Mě Olin neodpověděl ani na e-mail, ani na SZ, ani nereagoval po ICQ a dokonce ani na telefon. Myslim, že tady už nejde ani o samolepku, ale o chování. I obyčejná věta typu nemam čas by byla o něco příjemnější, když už člověk zaplatil 300.- po těch stovkách e-mailů, co mu chodilo do schránky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 8. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2006 presne tak,stacilo by neco napsat at aspon vis jak jsi na tom..asi se tady na to vykaslu a necham si ji udelat,to bude jistejsi at tady nesomram a nepripadam si tady jako absolutni vul,kazdy ma na neco vymluvu a pak kdyz nekdo neco potrebuje tak naraz nikdo nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 no tak ja si teda nepripadam jak MS.Psal sem olinovi na icq a asi po treti zprave co sem mu poslal tak dosla od neho odpoved ve stylo jo samolepky máme www.skodahome.cz.Tak ja uz si pripadam jak blbec.Co si z toho jako mam odvodit??Pokud teda nekdo vite jak sehnat klubovou samolepku tak vam mnohokrat dekuji nechápu co si chceš vyvozovat napsal, že samolepky jsou!!!WWW.skodahome.cz je teď klubová samolepka!!! prostě sem jen teď nechodí na forum, tak mu volejte na telefon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 8. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 8. Září 2006 aha,tak to potom se velice omlouvam,ja nevedel,ze se delaji uz novy ;)nejak mi to uniklo ale tak tedy koupit si ji muze kde??jen u Olina ze jo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 8. Září 2006 Sdílet Vloženo 8. Září 2006 nemužu se mu taky dovolat, ještě to s olinem proberu a dám vědět , páč už mě to taky točí, je potřeba to vyřešit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kláca Vloženo 9. Září 2006 Sdílet Vloženo 9. Září 2006 tak s olinem sem mluvil, řikal že má moc práce, a že se ozve, o těch co mu psali prej ví, takže jim to snad dojde řikal že sem napíše co a jak+ možná bude i článek na klubovejch stránkách, tak vydržte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 9. Září 2006 Autor Sdílet Vloženo 9. Září 2006 ok diky za potesujici zpravy jen abych to nebylo az treba o vanocich... ale chapu to..tak budu cekat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.