xovies Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Čau, hledal jsem po celém fóru, ale nikde jsem nic nenašel. Chci se zeptat, jestli nevíte, kde sehnat tyto přídavné hodiny na palubovku? Fotku jsem zde našel, ale to je vše... Zatím dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 1. Květen 2013 Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Zkus se zeptat u oktávek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xovies Vloženo 1. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2013 Mám Fabii 1 rok výroby 2000, tak mě zajímá, jestli se tohle pro Fabie vůbec dá někde sehnat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 2. Květen 2013 Sdílet Vloženo 2. Květen 2013 (editace) Něco podobného řešil teď kamarád do FI, ale nakonec si to vyrobil sám... Dělal to z takových malých digitálních hodin, co koupil někde v supermarketu, mělo to i teploměr, něco takového.. Vykuchal 2 tlačítka v autě, přidělal displej s elektronikou z těch hodin, dobastlil podsvícené ledkama a následně to připojil na podsvícení palubky a je to celkem super a má i vnitřní teploměr. EDIT: a vyšlo ho to na na nějakých 180,- .. Jen to má zatím na tužkovou baterii, ale chtěl to předělat na napájení z auta.. tak jak ho potkám, tak se mrknu jak pokročil když tak dodám info Editováno: 2. Květen 2013, autor: Galvi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.