Publikováno Květen 2, 201312 r Chlapci v com je problem ? uz druhy krat za posledne tri tyzdne mi vyrazilo malu poistku č 5 (10A) prestane fungovat climatronic zhasne a nic nefunguje a zapnu sa ventilatory v predu + vypise zavadu brzdovych svetiel a kontrolku mazanie .. ale to asi kvoli tomu ze to ma nejaky suvis ... ale co to robi ? dik ... poistka cislo 5 je stmievanie pristrojovky... respektive podsvietenie pristrojovky... (mam zmenene podsvietnie) ale s tym by to nemalo mat suvis... kazda rada dobra dik...moze to robit to ze nemam spravene zakladne nastavenie climi?
Květen 2, 201312 r Poj. č.5 je na řj climatroniku (možnost vadné elektromagnet. cívky klima kompresoru, řj kontroly prasklých žárovek, kontrolky alternátoru, napájení diag. zásuvky, snímač stavu oleje ve vaně (vadný nebo prodřené dráty)
Květen 2, 201312 r Autor auto mam uz cca pol roka do teraz sa nic nedialo ... az ked prisli vyssie teploty ... jedine co ma stale zlosti je ze mi vypisuje predne brzdy ...
Květen 9, 201312 r Zkus odpojit elmag. cívku kompresoru a okouknout kabely od snímače ve vaně. Nebo odpojit čidlo.
Květen 10, 201312 r Autor cidlo je ok ... ale najhorsie je na tom ze vypaluje poistku ako sa mu zachce ... neviem kedy ju opat vypali ... ale dostal som avizo ze vraj to moze robit potenciometer na stmievanie pristrojovky...kedze aj poistka c5 je na stmievanie pristrojovky...
Květen 10, 201312 r Zdar kluci, řeším problém s klimou, na diag se dostanu nejdřív v pondělí, chtěl jsem ale teď aspoň zkontrolovat pojistku ventilátoru před chladičem (protože se ani nehne v jakémkoliv režimu- chvíli to chladí, pak se chlazení vypne, za chvíli to zkusí zase atd....). Nabízí se č. 25 z těch "civilních", Ventilátor čerstvého vzduchu, klimatizace, Climatronic, to mi k tomu ale moc nesedí. Má to ještě někde jinde pojistku? Díky...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.