Drizzy Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 Tak zdravím vás superbáci mám tu takový problém dneska jsem byl nakupovat a když jsem se vrátil z5 do auta a nastartoval tak auto normálka nastartovalo ale zůstala svítit dál červeně baterka + vyskočila hláška na MAXIDOTU "Nabít do dílny" nebo ňák tak nevíte co to může být auto jezdí normálně a ta kontrolka zhasne vždy tak po 1 - 2 minutach , Jinak jedná se o Supa 2,5 TDI 114 kw . r 2002 Děkuji za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 dobíjení funguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 12. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 Jojo normálka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 12. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 Oprava maxidot píše DOBÍJENÍ - DO DÍLNY! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 Podle mě ti končí životnost baterky, a nebo jestli jezdíš jen krátký trasy, tak se to nestíhá dobíjet a proto bych řek, že to chvilku svítí i po nastartování než se to dobije, ale úplně to dobiješ buď nějakou pořádnou trasou a nebo vyndat, dolít a dobít nabiječkou, pokud nemáš nějak starou baterku, jinak asi novou bych to viděl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 12. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 Každý den najezdím něco kolem 120 km jelikož bydlím za Prahou a každý Víkend jedu do Plzně takže krátké trasy nejezdím ale díky za radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukas1450 Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 alternator ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 12. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 Bál sem se tohohle slova že to tu někdo řekne kolik tak cca je oprava nebo novej ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 vzdyt ti pisu, dobijení rovná se alternátor. Ten ti to dobíjí ne změř dobíjení at jsi si 100 procentně jistý a nevař z vody. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 12. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 ok zítra jedu mechanikem budu pak vědět více Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 12. Květen 2013 Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 Kamaráde může toho být více :-) Jako prvni zjisti jak je stará baterka...Pokud má 5-9 let muže byt totál KO :-) Mě se to taky stalo :-) Jinak k dobíjení pokud máš multimetr tak ho nastav na stejnosmerny proud do 20V ( stejnosměrný ma značku vodorovná čárka a pod ní tečky ) Prvně to změr bez nastartovaného motoru baterka by měla mít 12,4V - 13V a potom nastartuj a změř znova stejně mělo by tam být něco kolem 14V ... Pokud máš v alternátoru uhlíky KO tak to je oprava která nasere protože ty máš altík zespod auta tzn. sundat spodni kryt .... Jinak nové uhlíky kvalitní stojí do tvého altíku 65,-Kč + práce za kterou bych nedal více jak 100,-Kč Jinak je dobre přijednom hned vyndat altík a jit snim k opraváři nejlepe se domluvit na počkání ... Ono je dobre mu to ukázat kvuli rotoru ať mrkne na sběrné kroužky v jake sou kondici ... Měl by to poznat pokud to neni ocas... Abys věděl že třeba do budoucna bude třeba vyměna :-) Mě odzkoušel altík hned na stolici kde ho roztočil přes řemen atd.. poslechl ložiska změřil v zátěži atd...A chtěl po mě 100,-Kč to vše chtěl za uhliky nove výměnu volnoběžky na kterou je spešl klíč, a odzkoušení na stolici... dal sme mu 130 pač to byla fakt profesionalni práce během 15 minut kdybych měl víc dal bych mu víc ale vic sem u sebe neměl... Každopadně mrkni na baterku pak altík... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 12. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2013 Díky Kamo zejtra to hodím k mechanikovy co stim musím to nechat opravit do srazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drizzy Vloženo 13. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 13. Květen 2013 Tak dneska sem byl na měření a alternator dává 11 V ( bez spotřebičů ) takže problém a zítra Ho jdu hodit na Repas . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.