w4cko Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 Čaute kolegovci, neviete mi niekto pomocť čo by mohol byť problém na mojom aute nejde mi predné ľavé svetlo, no v podstate ide len všetko svieti strašne slabo, pravé je v poriadku.. Včera sa mi to stalo prvý krát tak som sa stým hral a zistil som že keď pritlačím ten konektor na svetlách tak sa to rozsvietilo, tak som myslel že to budu zoxidované kontakty, strekol som to kontaktným sprejom a nejde už ani keď to pritlačím len tak slabo všetko svieti. Sprej som strekol zatiaľ len do konektoru svetla, neviem či môžem streknut aj do tej svorkovnice samozrejme keď odpojím baterku.. Neviete mi poradiť ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VAG BoBo Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 A žárovku si zkoušel druhou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
w4cko Vloženo 16. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 už som to vyriešil bol zlomený jeden pin vo svetle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.