hirsch Vloženo 16. Květen 2013 Sdílet Vloženo 16. Květen 2013 (editace) Ahoj, mám problém s ovládánim el. oken, motor okno jen stáhne a nahoru už nejde, tlačítkem to není, prohazoval jsem je, motorem to není, zkoušel jsem jiný, plastovej bowden je sice prasklej, ale s pomocí ruky se okno dalo vytáhnout, tím to ale taky není... vyndal jsem celou tu soustavu s motorem a pak jsem od ní odšrouboval motor, když jen motor bez bowdenu napojím zpátky na konektor a ovládám ho normálně tlačítkem v autě, tak se točí jen jedním směrem a druhým ne, a to úplně každej motor, co jsem zkoušel, takže musí bejt problém v elektrice, kabely ve dveřích jsou OK, zkoušel jsem je měřákem, takže problém bude nejspíš od konektoru za dveřma někam před tlačítko ovládání... chci se zeptat, co s tim, pokuď někdo víte, napište prosím... díky. Editováno: 16. Květen 2013, autor: hirsch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 17. Květen 2013 Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 Mezi konektorem za dveřma a tlačítkem ovládání není ještě nějaká elektronika? Když ne, tak je to mezi konektorem za dveřma a tlačítkem ovládání. Ověříš to úplně stejně jako jsi vyloučil chybu kabelů ve dveřích - vyzkoušíš měřákem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Vloženo 17. Květen 2013 Autor Sdílet Vloženo 17. Květen 2013 já právě nevim, kam to jde dál, ale kabely stejný barvy jsem našel až u řídící jednotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Joppien Vloženo 5. Srpen 2013 Sdílet Vloženo 5. Srpen 2013 Dal jsi okno nadoraz až dolů? Odpoj elektromotorek el.okna, zapoj ho znovu a stiskni krátkým (nedrž ho) stisknutím tlačítko a nech ho, ať sám dojede nadoraz dolů. Tím se jaksi aktivuje a pak sám bude fungovat i směrem nahoru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Vloženo 1. Květen 2014 Autor Sdílet Vloženo 1. Květen 2014 Tim to neni, někde je přerušenej kabel pro signál vytahování okna (červenej drát), jde do svazku kabelů, společně s červenym kabelem od druhýho tlačítka a dalšim červenym kabelem ze dveří, svazek vede někam dál směrem k pojistkový skříňce (nejspíš...), nemáte s tim někdo zkušenost ? třeba mi to pomůže od sundání palubovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.