Jump to content

el. okna felicie

hirsch

Recommended Posts

Ahoj, mám problém s ovládánim el. oken, motor okno jen stáhne a nahoru už nejde, tlačítkem to není, prohazoval jsem je, motorem to není, zkoušel jsem jiný, plastovej bowden je sice prasklej, ale s pomocí ruky se okno dalo vytáhnout, tím to ale taky není... vyndal jsem celou tu soustavu s motorem a pak jsem od ní odšrouboval motor, když jen motor bez bowdenu napojím zpátky na konektor a ovládám ho normálně tlačítkem v autě, tak se točí jen jedním směrem a druhým ne, a to úplně každej motor, co jsem zkoušel, takže musí bejt problém v elektrice, kabely ve dveřích jsou OK, zkoušel jsem je měřákem, takže problém bude nejspíš od konektoru za dveřma někam před tlačítko ovládání... chci se zeptat, co s tim, pokuď někdo víte, napište prosím... díky.

Edited by hirsch

Mezi konektorem za dveřma a tlačítkem ovládání není ještě nějaká elektronika?

Když ne, tak je to mezi konektorem za dveřma a tlačítkem ovládání. Ověříš to úplně stejně jako jsi vyloučil chybu kabelů ve dveřích - vyzkoušíš měřákem.

• 2 months later...
  • 8 months later...

Tim to neni, někde je přerušenej kabel pro signál vytahování okna (červenej drát), jde do svazku kabelů, společně s červenym kabelem od druhýho tlačítka a dalšim červenym kabelem ze dveří, svazek vede někam dál směrem k pojistkový skříňce (nejspíš...), nemáte s tim někdo zkušenost ? třeba mi to pomůže od sundání palubovky.